Navigatie
offerte
Inloggen

Bedrijfskleding laten bedrukken

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken? Laat dit dan doen door Hurricane. Onze roots liggen bij het zeefdrukken. En, ook al zijn we inmiddels uitgegroeid tot een allround textielleverancier, onze passie ligt nog steeds bij het produceren van kleding met de mooiste zeefdrukken. Uw bedrijfskleding is bij ons in goede handen!

Diverse soorten bedrijfskleding

T-shirts, broeken, jassen: Hurricane bedrukt alle kleding voor u! U zult versteld staan van de kwaliteit van onze fullcolour bedrukkingen. Wij kunnen op zeer korte termijn grote hoeveelheden kleding bedrukken. Ook bij grote orders blijft de kwaliteit van de bedrukking bij ons hoog in het vaandel staan. Laat dus al uw bedrijfskleding drukken bij Hurricane!

Snel en goed kleding bedrukken

Nieuwe bedrijfskleding, een promotieactie, of een relatiegeschenk: er zijn verschillende redenen om kleding te laten bedrukken voor uw business. Hurricane zorgt ervoor dat uw bedrukte kleding er professioneel uitziet. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in zeefdrukken en beschikken over een modern machinepark. Daarom kunnen wij snelle en kwalitatief goede bedrukkingen leveren. Omdat Hurricane alle kleding in eigen beheer drukt, kunnen wij vlug en flexibel op uw wensen inspelen.

Kleding laten bedrukken doet u bij Hurricane!

Als u kleding wilt laten bedrukken, bent u dus bij Hurricane aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over ons assortiment bedrijfskleding? Bekijk dan onze website, kom langs in onze showroom in Harmelen of neem contact op met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 0348 - 44 44 40. Wij helpen u graag de bedrijfskleding te kiezen die bij úw organisatie past!

hurricane
hurricane
hurricane

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: