Bedrijfskleding

Stofjassen

Bij Hurricane bent u aan het juiste adres voor goede bedrijfskleding voor professionals in diverse sectoren. Onze stofjassen zijn ontworpen om comfort, functionaliteit en stijl te combineren, waardoor ze een ideale keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve stoffen werkjas. Onze uitgebreide collectie stofjassen biedt niet alleen de nodige bescherming, maar ook de mogelijkheid om uw bedrijfslogo, naam of een andere tekst naar keuze te laten borduren. Wilt u graag stofjassen bedrukken voor uw bedrijf? Laat dit dan doen bij Hurricane en profiteer van onze scherpe prijzen en inhouse bewerking!

Lees verder

Waarom kiezen voor een stofjas van Hurricane?

Een stofjas kopen bij Hurricane betekent kiezen voor kwaliteit. Onze stofjassen zijn gemaakt van stevige materialen die niet alleen comfortabel zitten, maar ook bestand zijn tegen de eisen van dagelijks gebruik in een werksetting. Door het sterke materiaal gaan de jassen jarenlang mee. Een duurzame keuze dus!

Veelzijdige opties voor iedereen

 • Stofjassen voor heren en dames: ons assortiment omvat stofjassen voor dames en heren, met aandacht voor pasvorm en comfort.
 • Korte en lange stofjassen: afhankelijk van je voorkeur en werkbehoeften, heb je de keuze tussen een lange of korte stofjas.
 • Brandvertragende stofjassen: voor werkplekken waar veiligheid voorop staat, bieden wij ook brandvertragende stofjassen aan.

Merken stofjassen

Bij Hurricane beschikken we over een veelzijdig assortiment stofjassen. Binnen dit aanbod hebben we een heleboel topmerken geselecteerd. Onze selectie heeft enkele topmerken zoals Jobman, Tricorp, BP, Hurricane Workwear, Fristads en James & Nicholson. Deze merken hebben zich bewezen in de branche en leveren stofjassen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort, veiligheid en functionaliteit. Kies voor zekerheid en vertrouw op de kwaliteit van onze geselecteerde topmerken voor uw werkkledingbehoeften. Ook bij deze merken is het mogelijk om de stofjassen te laten bedrukken naar uw persoonlijke wens.

Stofjas bedrukken

Wilt u uw bedrijfsidentiteit laten stralen op de werkvloer? Bij Hurricane bieden we de mogelijkheid om uw stofjassen te personaliseren door ze te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo, naam of zelfs een inspirerende slogan. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij uw medewerkers, maar het is ook nog eens een krachtig visitekaartje voor uw onderneming. Kies voor een professionele uitstraling met onze hoogwaardige druk- en borduurwerkopties en laat uw stofjassen bedrukken.

Een stofjas kopen bij Hurricane?

Het aanvragen van een offerte voor stofjassen bedrukken is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet onmiddellijk kleuren en maten door te geven, omdat deze geen invloed hebben op de prijs. Deze details mag u op een later moment doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

 • Stap 1: Selecteer uw stofjas en geef uw gewenste bedrukking aan.
 • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
 • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het simpel en handig om uw stofjassen te laten bedrukken of borduren.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over het bedrukken van stofjassen? Of wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de perfecte stoffen werkjas krijgt. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw bedrukte overalls.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over een stofjas uit ons assortiment, overweeg dan om de stofjassen persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen (graag op afspraak). In onze showroom ziet u van de meeste modellen één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega's helpen en adviseren u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact