Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur
Doelgroep
Type
Merk

Sportkleding

Wat is er nu mooier dan uw sportkleding te laten bedrukken met uw teamnaam of met uw logo? Een gezamenlijke sportoutfit verhoogt de teamspirit binnen uw sportploeg. Of misschien wilt u een sponsor de mogelijkheid bieden om promotie te maken voor zijn bedrijf. Wat uw doel ook is, wij bedrukken uw sportkleding graag voor u bij Hurricane. De mooiste, kleurechte prints van de beste kwaliteit!


  Toon meer

Voordelig uw sportkleding bedrukken


Kiest u voor een mooie zeefprint, of laat u uw sportkleding liever borduren? Wat u ook kiest, bij Hurricane kunt u uw sportkleding voordelig laten personaliseren. Wij bieden een breed aanbod sportkleding van topmerken als Craft en Hanes. Comfortabele bedrukte sportshirts of bijvoorbeeld trainingspakken, sportpolo's, sportbroeken, die we geheel in eigen beheer voor u bewerken. Dat ziet u zeker weten terug in de prijs!


Daarom laat u uw sportkleding bedrukken bij Hurricane


Kiest u ervoor om uw sportkleding te laten bedrukken bij Hurricane, dan kiest u niet alleen voor de mooiste producten; wij voorzien u indien gewenst ook graag van passend advies. Onze medewerkers zijn specialisten in het bedrukken en borduren van sportkleding en kunnen u dus precies vertellen hoe uw logo of slogan het beste op een t-shirt of sportbroek uitkomt.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Op werkdagen kunt u ons bellen op 0348 444 440, of stuur een e-mail naar info@hurricane.nl. Ook kunt u online een uitgebreide offerte aanvragen, of langskomen in onze showroom in Harmelen!

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: