Drukken en borduren

Drukken en borduren

Bewerkingen

Het is bij ons mogelijk om op verschillende manieren de kleding te bewerken, alles doen wij zelf onder 1 dak waardoor wij ook altijd de levering binnen 2 weken kunnen doen en erg flexibel kunnen zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied.

Drukken en borduren
Drukken en borduren
Drukken en borduren
Drukken en borduren
Drukken en borduren
Drukken en borduren

Snel en goed kleding bedrukken

Nieuwe kleding, een promotieactie, of een relatiegeschenk: er zijn verschillende redenen om kleding te laten bedrukken voor uw business. Hurricane zorgt ervoor dat uw bedrukte kleding er professioneel uitziet. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in zeefdrukken en beschikken over een modern machinepark. Daarom kunnen wij snelle en kwalitatief goede bedrukkingen leveren. Omdat Hurricane alle kleding in eigen beheer drukt, kunnen wij vlug en flexibel op uw wensen inspelen.

Kleding laten bedrukken doet u bij Hurricane!

Als u kleding wilt laten bedrukken, bent u dus bij Hurricane aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over ons assortiment kleding? Bekijk dan onze website, kom langs in onze showroom in Harmelen of neem contact op met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 0348-444 440. Wij helpen u graag de kleding te kiezen die bij úw organisatie past!

Kleding laten borduren

Wilt u gepersonaliseerde kleding laten maken? Denk er dan eens aan om uw kleding te laten borduren! Hurricane verzorgt naast de mooiste zeefdrukken ook de mooiste borduringen op uw kleding. Snel en tegen scherpe prijzen!

Ga voor een luxe uitstraling

Borduren wint snel aan populariteit wanneer men de afweging maakt tussen de verschillende mogelijkheden om een logo op kleding aan te brengen. De borduring heeft een luxe, exclusieve uitstraling en wordt voornamelijk toegepast op poloshirts, jacks, caps en badstof producten. Maar ook voor toepassingen die een robuuste behandeling vragen zoals heet wassen of chemisch reinigen (koksbuizen, schorten etc.), is een borduring zeer duurzaam alternatief.

Geborduurde kleding van Hurricane

Hurricane borduurt alle kleding in eigen beheer. Daardoor kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen. Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat u alleen het allerbeste van ons mag verwachten. De strakste borduringen, op kleding van uitsluitend A-merken.

Specialist in het borduren van kleding

Vragen over het borduren van kleding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u desgewenst professioneel advies. Bel ons op 0348 - 44 44 40 of stuur een e-mail naar info@hurricane.nl. Of kom eens langs in onze showroom in Harmelen!

Transfereren van kleding

Het is ook mogelijk om de kleding te bedrukking doormiddel van Transfers, dit zijn een soort stickers die wij met een hitteplaat op de kleding persen.

  • Soms is het logo niet te borduren en/of te zeefdrukken en dan kunnen we uitwijken naar transfers, denk bijvoorbeeld aan Full color logo's (overgangen van licht en donker in een logo).
  • Het is soms ook makkelijker voor een bedrijf om kleding te laten maken op afroep, dan kunnen wij in 1 keer 50/100/200/500 etc. transfers laten maken (kan ook gewoon in 1 of 2 kleuren) die houden wij hier op voorraad en we kunnen dan in korte tijd kleding bedrukken op afroep, denk bijvoorbeeld hieraan wanneer je nieuwe personeel aanneemt en in kleine mate kleding nodig hebt hiervoor. 
Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2022 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact