Navigatie
offerte
Inloggen

Kleding laten borduren

Wilt u gepersonaliseerde kleding laten maken? Denk er dan eens aan om uw kleding te laten borduren! Hurricane verzorgt naast de mooiste zeefdrukken ook de mooiste borduringen op uw kleding. Snel en tegen scherpe prijzen!

Ga voor een luxe uitstraling

Borduren wint snel aan populariteit wanneer men de afweging maakt tussen de verschillende mogelijkheden om een logo op kleding aan te brengen. De borduring heeft een luxe, exclusieve uitstraling en wordt voornamelijk toegepast op poloshirts, jacks, caps en badstof producten. Maar ook voor toepassingen die een robuuste behandeling vragen zoals heet wassen of chemisch reinigen (koksbuizen, schorten etc.), is een borduring zeer duurzaam alternatief.

Geborduurde kleding van Hurricane

Hurricane borduurt alle kleding in eigen beheer. Daardoor kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen. Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat u alleen het allerbeste van ons mag verwachten. De strakste borduringen, op kleding van uitsluitend A-merken.

Specialist in het borduren van kleding

Vragen over het borduren van kleding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u desgewenst professioneel advies. Bel ons op 0348 - 44 44 40 of stuur een e-mail naar info@hurricane.nl. Of kom eens langs in onze showroom in Harmelen!

Meer weten over de geschiedenis van het borduren?

hurricane
hurricane
hurricane

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: