Merken >
Anvil

Anvil

Anvil kleding


Anvil is één van de topmerken van Hurricane als het op sportkleding aankomt. Anvil is opgericht in 1899 en is oorspronkelijk begonnen met het maken van werkkleding. Sindsdien is het echter omgevormd tot een modemerk met veel ruimte voor individuele expressie. Verrassende ontwerpen die gemakkelijk onderling te combineren zijn. Vrolijke kleuren en sportieve pasvormen maken Anvil kleding ultiem geschikt om lekker in te bewegen!

Anvil: oog voor mens en milieu


Anvil staat bekend als pionier in het gebruik van biologisch katoen en gerecyclede PET. Tevens hechten ze veel waarde aan integratie van sociale en ecologische aspecten en de inzet voor milieu, mensen en de gemeenschap. Het efficiënte gebruik van energie, afvalwater en afvalreductieprogramma's, en een verbintenis tot verticale integratie (ze bezitten het grootste deel van de voorzieningen waar hun producten worden geproduceerd), verzekert u dat elk Anvil product is gemaakt in een veilige en ethische werkomgeving, waarin individuen worden behandeld met respect en waardigheid.

Laat uw Anvil wear voordelig personaliseren


Kiest u voor Anvil kleding van Hurricane, dan kunt u bovendien uw kleding voordelig laten voorzien van de mooiste bedrukkingen of borduringen. Bijvoorbeeld ter promotie van uw bedrijf! Vraag vandaag nog een offerte aan, dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en de kosten. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verkoopteam verwachten! En wilt u de kleding van Anvil eerst zelf aanpassen, dan kunt u altijd langskomen in onze showroom in Harmelen. Maak van tevoren even een afspraak; dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!
Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2021 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact