Navigatie
offerte
Inloggen

Lemon and Soda T-shirt iTee - LEM1111

Artikelcode:
LEM1111

Beschikbare maatrange:
S t/m 6XL

Prijzen

Hieronder ziet u een tabel met de prijsstaffels. De prijzen dienen ter indicatie. Vraag een offerte aan voor een aanbod op maat.

Artikelprijzen op aanvraag.

Prijzen zijn excl. BTW

Extra informatie

Een heerlijk los t-shirt van Lemon & Soda voor hem en haar! Een belangrijk kenmerk is dat de single jersey niet pluist, mede dankzij de bio-wash die het shirt met korte mouwen heeft ondergaan. Daarnaast is het t-shirt bewerkt met een Europese chemische stof en is er twist control toegepast. Verkrijgbaar in 12 aantrekkelijke kleuren. Voor de heren zijn de volgende kleuren t/m 6XL aanwezig: wit, zwart, rood, royal blue, dark navy en grey heather. Materiaal: 100% gekamd katoen (grey heather is een mix van katoen en viscose) Gewicht: 180 gram (wit: 170 gram) Pasvorm: regular fit Maten : S t/m 6XL Verpakking: 10/50 (LEM1111) - Lemon and Soda - T-shirts

Snel een offerte in uw mailbox

1. Kies uw kleur

Succesvol toegevoegd aan uw offerte

2. Kies een aantal per maat Kies aantal (en maat) U kunt de maten later ook nog aan ons doorgeven. Dit heeft namelijk geen invloed op de prijs.

3. Kies bewerking(en) Kies uw bewerking. Klik hier voor onze druk- en borduurprijzen.

Maak een keuze
Methode:

Upload een logo of kies een tekst U kunt uw logo of afbeelding ook later aan ons sturen.

- of -

34. Voeg product toe aan vrijblijvende offerte Mocht u beslissen om uw vrijblijvende offerte om te zetten naar een bestelling. Dan nemen wij nog contact met u op over de gewenste kleuren en lettertype(en). Zo weten we zeker dat u altijd tevreden bent met uw eventuele bestelling.

Let op: Minimale totale offerte aantal is 6 stuks. Dit mogen verschillende artikelen zijn.
Kies bij stap 3 een bewerking.

Geheel vrijblijvend

Laden...

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: