Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur
Doelgroep
Type
Merk

Winter en Thermokleding

Thermokleding is niet alleen comfortabel tijdens de winterperiode, maar veelal bittere noodzaak om warm te blijven. Zorg dus voor een gezonde werksituatie voor uw medewerkers en bestel thermokleding bij Hurricane! Geef uw kleding een persoonlijk tintje en laat bijvoorbeeld uw logo aanbrengen op uw bedrijfskleding of werkkleding


  Toon meer

Thermokleding laten bedrukken


Een extra voordeel van het bestellen bij Hurricane is dat u thermokleding voor uw medewerkers eenvoudig kunt laten bedrukken of borduren. Geef uw kleding een persoonlijk tintje en laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo eens aanbrengen op uw werkkleding. Zo zijn uw medewerkers bovendien altijd herkenbaar als ze buiten aan het werk zijn. Een representatieve look én extra promotie voor uw bedrijf, wat wilt u nog meer. Een goede prijs? Laat vrijblijvend een offerte maken en overtuig uzelf van de voordelige bedrukkingen van Hurricane!

Advies over winter- en thermokleding


Bij Hurricane leveren we naast de beste thermokleding ook nog eens professioneel advies. Wilt u weten hoe u uw medewerkers het beste warm kunt houden in de winter? Hurricane heeft al voor vele bedrijven de beste buitenkleding verzorgd, en weet precies waar u op moet letten. Onze medewerkers adviseren u graag hoe u meerdere lagen kleding kunt combineren voor een optimale lichaamstemperatuur tijdens het werk. In de wintermaanden mag onze thermokleding daar zeker niet bij ontbreken.
Bel ons voor persoonlijk advies op 0348 444 440, of stuur een e-mail naar info@hurricane.nl. U kunt Op afspraak ook langskomen in onze showroom in Harmelen!

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: