Navigatie
offerte
Inloggen

Werkkleding

Werkkleding


Het dragen van werkkleding is in vele sectoren de normaalste zaak van de wereld. Een bedrijf kan ervoor kiezen om zijn medewerkers in werkkleding te steken om reclame te maken, of om het personeel representatief voor de dag te laten komen. De meest voorkomende reden is echter om de medewerker te beschermen tijdens zijn werkzaamheden. Toon meer
Kies daarom voor kwalitatieve werkkleding van Hurricane; wij leveren afgemeten bedrijfskleding voor uw medewerkers, die ze optimaal beschermt tijdens hun werkzaamheden. We bedrukken of borduren uw werkkleding ook graag voor u, tegen scherpe prijzen!

Van overalls tot zakelijke werkkleding


Wat voor vak u ook uitoefent, Hurricane biedt u werkkleding die precies past bij uw werkzaamheden. Voor de zakelijke sector hebben we bijvoorbeeld prachtige business wear, die uw medewerkers altijd representatief afkleedt. Werken uw medewerkers veel buiten? Denk dan eens aan beschermende overalls of regenkleding, waarmee ze tijdens hun werk schoon en droog blijven.

Beschermende werkkleding volgens wetgeving


In sommige beroepen is het dragen van beschermende kleding wettelijk verplicht: denk maar eens aan lassers en laboratoriummedewerkers, voor wie brandvertragende werkkleding onmisbaar is in het uitoefenen van hun beroep. Voor mensen die langs de weg werken is het dragen van reflectiekleding verplicht; deze kleding moet bovendien voldoen aan de Europese EN-471 norm om optimale zichtbaarheid te kunnen garanderen. Ook in de medische wereld is het dragen van beschermende werkkleding vaak verplicht. Dit om medewerkers te beschermen tegen ziektekiemen, en de overdracht van deze ziektekiemen binnen de instelling te voorkomen.

Werkkleding laten bedrukken of borduren


Bij Hurricane vindt u niet alleen de mooiste werkkleding voor elk beroep, u kunt uw werkkleding ook voordelig laten personaliseren. Wat denkt u van uw logo op elke broek, shirt of jas die u bestelt? In ons atelier maken we voor u de mooiste bedrukkingen en borduursels op uiteenlopende kledingstukken. Geïnteresseerd? Laat direct een offerte maken of vraag een brochure aan. Of neem contact met ons op voor persoonlijk advies!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: