Over ons

Over ons
Over ons
Over ons


Bent u op zoek naar bedrijfskleding ? Met al meer dan 33 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding bent u bij ons zeker aan het juist adres.
Van bouwvakker tot schilders, van kokskleding tot aan kleding voor de bediening, van promotionele kleding voor evenementen tot aan voetbalkleding. Voor ieder wat wils dus hierin hebben wij genoeg te bieden.

U kleding gewoon blanco bestellen of laten zeefdrukken of borduren is allemaal mogelijk, wij doen dit allemaal in eigen beheer hier alles onder 1 dak.  Wilt u meer informatie over ons assortiment kleding? Bekijk dan onze website, kom langs in onze showroom in Harmelen (hier bij voorkeur wel altijd even een afspraak voor maken) of neem contact op met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 0348 - 44 44 40. Wij helpen u graag de kleding te kiezen die bij ├║w organisatie past!

Bezoek onze showroom
Handelsweg 1, 3481 MJ, Harmelen

Bel ons
0348 - 444 440

Routebeschrijving

Showroom

U bent van harte welkom om hier langs te komen in onze showroom.
Wij hebben hier een showroom waar wij van de meeste artikelen 1 kleur en 1 maat hebben hangen, bij grote voorkeur altijd even een afspraak maken en bespreek dan even waarvoor je langs wilt komen.  

Over ons
Over ons
Over ons


Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2022 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact