Over ons

Over ons
Over ons
Over ons


Bent u op zoek naar kleding voor uw bedrijf of organisatie? Met al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van het bewerken van kleding bent u bij ons aan het juist adres. Van werkkleding voor de bouw tot aan kleding voor in de horeca en van promotionele kleding voor evenementen tot aan sportkleding voor sportclubs, bij Hurricane vindt u het allemaal. 

bij ons kunt u uw kleding blanco bestellen, laten bedrukken of laten borduren. De bewerkingen doen wij in eigen beheer in ons bedrijfspand in Harmelen. 

Wilt u meer informatie over ons assortiment, onze bewerkingen en het bestelproces? Bekijk dan onze website, kom langs in onze showroom in Harmelen (bij voorkeur op afspraak) of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u namelijk graag de kleding te kiezen die bij uw organisatie past!


Bezoek onze showroom
Handelsweg 1, 3481 MJ, Harmelen

Bel ons
0348 - 444 440

Routebeschrijving


Showroom

In onze showroom hebben wij een groot deel van onze artikelen in één kleur en één maat hangen. Zo kan u gemakkelijk het artikelen vinden wat aan uw wensen voldoet.  U bent van harte welkom om een kijkje in onze showroom te komen nemen. Gelieve hiervoor wel een afspraak te maken. 


Over ons
Over ons
Over ons


Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact