Navigatie
offerte
Inloggen

Overzicht van producten van fabrikant B&C

B&C kleding


Het merk B&C is al jaren een begrip in promotiekleding vanwege hun grote voorraden en hun scherpe prijzen voor basics. In de laatste jaren heeft dit merk zich meer en meer toegelegd op het ontwikkelen van modieuze ontwerpen. Ook in de komende jaren valt er op het gebied van innovatief ontwerp veel te verwachten van B&C. Naast slimme basics kunt u bij B&C dus ook terecht voor vernieuwende designs, die aansluiten op de laatste mode. Ook op het gebied van kinderkleding heeft dit merk haar strepen verdiend. Bekijk dus nu de volledige collectie van B&C online bij Hurricane!
Toon meer

B&C: de ideale promotiekleding


De veelzijdigheid en de goede leverbaarheid van B&C maakt dat het merk zich uitstekend leent voor de productie van voordelige promotiekleding. Voor dames, heren en kinderen maakt u eenvoudig de leukste T-shirts, polo’s of andere kledingstukken die perfect op elkaar aansluiten. Bij Hurricane is het ook nog eens mogelijk om uw kleding op maat te laten bedrukken of borduren.

Iets voor uw bedrijf?


Lijkt het u wel wat, op maat gemaakte B&C kleding met uw logo of tekst in een sprekend ontwerp? Vraag dan direct online een offerte aan. Maak uw wensen kenbaar en binnen 24 uur hebt u een reactie van onze kledingspecialisten. Twijfelt u welke items van B&C het beste bij uw bedrijf passen? Ook dan staat ons verkoopteam voor u klaar met gepast advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: