Werkbroeken
Bedrijfskleding

Werkbroeken

Op zoek naar de ideale korte werkbroek voor heren? Voor harde werkers is een robuuste werkbroek een onmisbaar stuk bedrijfskleding. Werkbroeken met handige zakken en kniestukken maken het werk in magazijnen, werkplaatsen en buiten een stuk gemakkelijker. Bij Hurricane bent u aan het juiste adres! Met meer dan 35 jaar ervaring in het bewerken van kleding, bieden we een uitgebreid assortiment korte werkbroeken die voldoen aan de behoeften van diverse beroepen. Hurricane heeft voor iedereen de perfecte werkkleding.

Lees verder

Duurzaam bedrukken van werkbroeken

Hurricane kan tegen een kleine meerprijs uw werkbroeken ook voorzien van bedrukkingen of borduringen. Zo creëert u een unieke werkbroek, waarmee uw medewerkers herkenbaar en representatief gekleed gaan. Bij Hurricane hechten we waarde aan duurzaamheid, ook als het gaat om het bedrukken van werkkleding. Met onze in-house bewerkingen zorgen we voor hoogwaardige bedrukkingen die bestand zijn tegen intensief gebruik en talloze wasbeurten. Kies voor bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of tekst en laat uw werknemers gratis promotie maken voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de kosten voor bewerkingen als bedrukken of borduren? Bekijk dan de prijslijst direct online. Of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over een werkbroek op maat!

Breed assortiment aan werkbroeken

Ontdek ons diverse assortiment aan werkbroeken, inclusief modellen met kniestukken, stretchmateriaal en een heleboel kleuropties. Onze werkbroeken zijn ontworpen voor comfort, functionaliteit en duurzaamheid, zodat uw medewerkers zich volledig concentreren op hun werkzaamheden. Daarnaast hebben wij onze werkbroeken in een heleboel verschillende maten beschikbaar. Zo hebben we ook werkbroeken voor heren, vrouwen en uniseks modellen.

Bewerkingsopties van een werkbroek

Wanneer u er voor kiest om een werkbroek te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, dan heeft u de keuze uit diverse bewerkingsopties. Hieronder vindt u de beschikbare opties:

 • Op de broek linksvoor
 • Op de broek linksachter
 • Op de broek rechtsvoor
 • Op de broek rechtsachter
 • Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Het aanvragen van een offerte voor uw werkbroek is bij Hurricane snel en eenvoudig. Ontdek ons assortiment online en volg deze stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste werkbroek en selecteer eventuele personalisatieopties.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om uw bestelling te bevestigen.

  Met onze snelle offerte service heeft u de vrijheid om rustig te beslissen, zonder enige verplichting. Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige werkbroeken voor heren en meer!

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u specifieke vragen over onze werkbroeken? Of wilt u meer informatie over onze personalisatiemogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Neem contact met ons op via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte werkbroeken voor uw bedrijf!

  Bezoek ook onze showroom in Harmelen (graag op afspraak) om ons assortiment persoonlijk te bekijken en ervaren. Onze collega's helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact