Hurricane.nl > PBM > Veiligheidsschoenen
PBM >
Veiligheidsschoenen
PBM

Veiligheidsschoenen

In diverse beroepen zijn veiligheidsschoenen niet alleen een aanbeveling, maar een onmisbare vereiste. Het selecteren van de juiste veiligheidsschoen is cruciaal om de voeten te beschermen tegen potentieel gevaarlijke situaties, zoals vallende voorwerpen, scherpe materialen of extreme temperaturen. Bij Hurricane bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment veiligheidsschoenen aan, maar ook expertise en service die u helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm en bescherming voor uw werk. Ontdek nu ons assortiment!

Lees verder

Gevarieerd assortiment veiligheidsschoenen

Ontdek ons uitgebreide assortiment veiligheidsschoenen bij Hurricane. We bieden een heleboel maten aan, variërend van maat 36 tot 48. Deze veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in zowel mannen, vrouwen als uniseks modellen. Kies uit gerenommeerde merken zoals Craft, Chaud Devant, Sika en meer.

Met onze diverse selectie vindt u gegarandeerd de perfecte schoenen die voldoen aan uw veiligheidsbehoeften en comfortwensen. Ontdek nu welke veiligheidsschoenen het beste bij u past.

Veiligheidsclassificatie

Bent u op zoek naar schoenen met specifieke veiligheidsnormen? Binnen ons assortiment vindt u uitgebreide keuze uit S3 veiligheidsschoenen. Veiligheidsschoenen met de classificatie S3 voldoen aan specifieke veiligheidsnormen, met kenmerken zoals een stalen neus, een doordringbestendige tussenzool en waterdichtheid. Hierdoor zijn ze ideaal voor werkplekken met risico's van scherpe voorwerpen en vochtige omstandigheden.

Veiligheidsschoenen met boa sluiting

Voor degenen die op zoek zijn naar gemak en comfort, bieden onze veiligheidsschoenen met boa sluiting de perfecte oplossing. Dit innovatieve sluitsysteem zorgt ervoor dat u uw schoenen snel en eenvoudig kunt aantrekken en aanpassen, ideaal voor werkplekken waar tijd een belangrijke factor is.

Hoge veiligheidsschoenen

Voor werkzaamheden die maximale bescherming vereisen, zijn onze hoge veiligheidsschoenen de ideale keuze. Ze bieden extra ondersteuning en bescherming voor de enkels, wat belangrijk is in omgevingen waar het risico op vallen of stoten hoog is.

Waterdichte veiligheidsschoenen

Onze waterdichte veiligheidsschoenen zijn ontworpen om uw voeten droog en comfortabel te houden, zelfs in de meest natte en modderige omstandigheden. Deze schoenen zijn een must-have voor buitenshuis werk of in omgevingen waar contact met water onvermijdelijk is.

PBM-schoenen

Als onderdeel van ons uitgebreide assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, bieden onze PBM-schoenen de ultieme bescherming voor uw voeten. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en bieden comfort en duurzaamheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u de perfecte veiligheidsschoenen gevonden die bij uw werksituatie passen? Bij Hurricane is het aanvragen van een offerte eenvoudig en vrijblijvend. Volg dan deze drie simpele stappen:

  • Stap 1: Kies de gewenste veiligheidsschoenen uit ons uitgebreide assortiment, variërend van maat 36 tot 48.
  • Stap 2: Vul het offerteformulier in.
  • Stap 3: Binnen korte tijd ontvangt u een gedetailleerde offerte in uw inbox.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze veiligheidsschoenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de meest comfortabele veiligheidsschoenen krijgt. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw schoenen.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over een paar veiligheidsschoenen uit ons assortiment, overweeg dan om de schoenen persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen (graag op afspraak). In onze showroom ziet u de meeste schoenen in één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega's helpen en adviseren u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact