Hurricane.nl > PBM > Veiligheidsschoenen
PBM >
Veiligheidsschoenen
PBM

Veiligheidsschoenen

In tal van beroepen zijn veiligheidsschoenen niet alleen een aanbeveling, maar een absolute noodzaak. Het kopen van de juiste veiligheidsschoen is belangrijk om de voeten te beschermen tegen potentieel gevaarlijke situaties zoals vallende voorwerpen, scherpe materialen of extreme temperaturen. Bij Hurricane vindt u een ruim assortiment veiligheidsschoenen.

Lees verder

Veiligheidsschoenen S3 (dames/heren)

Ons assortiment veiligheidsschoenen S3 is ontworpen om zowel mannen als vrouwen de optimale bescherming en comfort te bieden. Deze schoenen zijn uitgerust met een stalen neus en een doordringbestendige tussenzool, waardoor ze ideaal zijn voor werkplekken waar scherpe voorwerpen een risico vormen. Bovendien zijn ze waterdicht, waardoor uw voeten droog en comfortabel blijven, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Veiligheidsschoenen met boa sluiting

Voor degenen die op zoek zijn naar gemak en comfort, bieden onze veiligheidsschoenen met boa sluiting de perfecte oplossing. Dit innovatieve sluitsysteem zorgt ervoor dat u uw schoenen snel en eenvoudig kunt aantrekken en aanpassen, ideaal voor werkplekken waar tijd een belangrijke factor is.

Hoge veiligheidsschoenen

Voor werkzaamheden die maximale bescherming vereisen, zijn onze hoge veiligheidsschoenen de ideale keuze. Ze bieden extra ondersteuning en bescherming voor de enkels, wat belangrijk is in omgevingen waar het risico op vallen of stoten hoog is.

Waterdichte veiligheidsschoenen

Onze waterdichte veiligheidsschoenen zijn ontworpen om uw voeten droog en comfortabel te houden, zelfs in de meest natte en modderige omstandigheden. Deze schoenen zijn een must-have voor buitenshuis werk of in omgevingen waar contact met water onvermijdelijk is.

PBM-schoenen

Als onderdeel van ons uitgebreide assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, bieden onze PBM-schoenen de ultieme bescherming voor uw voeten. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en bieden comfort en duurzaamheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze veiligheidsschoenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de meest comfortabele veiligheidsschoenen krijgt. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw schoenen.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over een paar veiligheidsschoenen uit ons assortiment, overweeg dan om de schoenen persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen (graag op afspraak). In onze showroom ziet u de meeste schoenen in één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega's helpen en adviseren u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact