Bedrijfskleding

Overalls

Een overall biedt de nodige bescherming in de werkplaats of buiten. Bij Hurricane vindt u een breed assortiment overalls, voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld een bodybroek of Amerikaanse overall. Zoekt u een overall die het hele lichaam bedekt, of de armen juist vrijlaat? Wind- en waterdicht, of juist van luchtige materialen? Vlamvertragend, of met reflecterende details? Uw logo erop laten drukken? Het is allemaal mogelijk. Hurricane levert u de mooiste overalls voor elke toepassing.

Lees verder

Overall bedrukken of borduren met naam of logo

Zoekt u een overall die u volledig naar eigen wens kunt personaliseren? Hurricane biedt u de mogelijkheid om goedkoop uw overalls te laten bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo, naam of andere tekst naar keuze (zoals uw slogan). Waar u medewerkers ook aan het werk zijn, ze zijn altijd herkenbaar aan hun overall! Een beter visitekaartje kunt u zich als ondernemer niet wensen.

Voor elke vakman een werkkleding overall

Een overall als werkkleding of bedrijfskleding is in veel branches niet weg te denken. Denk hierbij aan branches zoals de techniek, bouw, offshore of een beroep in de agrarische sector. In welke sector u ook werkzaam bent, wij hebben de geschikte overall. Bij Hurricane hebben wij een zeer ruim assortiment kleuren, merken en maten.

Met merken zoals Jobman, Bierbaum Proenen en Hurricane Workwear en een grote beschikbaar maatrange bent u altijd verzekerd van een model dat aan uw wensen voldoet. Klik op het product dat uw aandacht heeft om meer te weten te komen over de specifieke producteigenschappen.

Daarom kiest u voor overalls van Hurricane

Bij Hurricane vindt u overalls waar uw medewerkers veilig in kunnen werken. Bekijk ons aanbod overalls direct online, of kom langs in onze showroom in Harmelen. Indien gewenst voorzien wij uw overalls met gepersonaliseerde opdruk of borduursels.Heeft u vragen over onze drukservice, of wilt u weten welke overalls het beste bij de werkzaamheden van uw medewerkers passen? Ons team voorziet u graag van meer informatie. Bel ons op 0348 444 440, of stuur een e-mail naar [email protected].

overall bedrukken
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2023 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact