Hurricane.nl > PBM > Werkhandschoenen
PBM >
Werkhandschoenen
PBM

Werkhandschoenen

Handen en onderarmen zijn vaak het meest kwetsbaar op de werkvloer. Bij Hurricane begrijpen we het belang van hoogwaardige werkhandschoenen die bescherming bieden tegen verschillende risico's. Met meer dan 35 jaar ervaring in het bewerken van bedrijfskleding, bieden wij een uitgebreide collectie werkhandschoenen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bij ons rekent u op snelle offertes, in-house bewerkingen, snelle leveringen binnen Nederland en België en de scherpste prijzen! Bekijk nu ons volledige aanbod op deze pagina.

Lees verder

Breed assortiment aan veilige handschoenen

Hurricane biedt een uitgebreid assortiment werkhandschoenen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze collectie heeft een aantal typen handschoenen van Oxxa en M-Safe en in verschillende kleuren. De coating van de handschoenen zorgt voor een goede grip op zowel droge als vette voorwerpen. Ontdek ons assortiment, waaronder:

 • Chemisch resistente handschoenen
 • Wegwerphandschoenen
 • Koude- en warmtebestendige werkhandschoenen

Wat voor type werkhandschoenen u ook zoekt, bij Hurricane vindt u de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en functionaliteit.

Waterdichte werkhandschoenen

Onze waterdichte werkhandschoenen bieden optimale bescherming tegen vocht en kou. Zo blijven uw handen droog en warm, zelfs in de meest koele omstandigheden. Met uitstekende grip en lange levensduur zijn onze handschoenen perfect geschikt voor buitenwerk en zware omgevingen. Hurricane biedt een ruime keuze aan waterdichte werkhandschoenen van diverse merken en in verschillende kleuren.

Winter werkhandschoenen

In koude werkomgevingen is het belangrijk om uw handen warm te houden om het risico op bevriezing te verminderen. Onze winter werkhandschoenen bieden uitstekende isolatie en bescherming tegen de kou. Uw medewerkers werken daardoor comfortabel en veilig, zelfs bij lage temperaturen. Ontdek ons assortiment aan winter werkhandschoenen en zorg ervoor dat uw team goed voorbereid is op de koude wintermaanden.

Bestel uw werkhandschoenen online bij Hurricane

Het aanvragen van een offerte voor werkhandschoenen is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet direct kleuren en maten door te geven, omdat dit geen invloed heeft op de prijs. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

 • Stap 1: Selecteer uw gewenste werkhandschoenen.
 • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
 • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het eenvoudig om uw werkhandschoenen te bestellen.

Nog vragen over werkhandschoenen?

Heeft u specifieke vragen over onze werkhandschoenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte werkhandschoenen voor uw organisatie. Neem contact met ons op via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact