Hurricane.nl > PBM
PBM
PBM

PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)


Persoonlijke beschermingsmiddelen, afgekort PBM, zijn de laatste mogelijkheid voor de werkgever om risico's te voorkomen. Als het gevaar niet bij de bron en niet met maatregelen kan worden voorkomen of beperkt, moet de werkgever doeltreffende en passende persoonlijke beschermingsmiddelen aan de werknemer ter beschikking stellen. Persoonlijke beschermingsmiddelen helpen werknemers om veilig en gezond te kunnen werken. Het beschermt tegen de risico's die veiligheid en gezondheid kunnen bedreigen. Voorbeelden van PBM zijn gehoorbescherming, beschermende kleding of een valbeveiliging.

Lees verder
 

Bescherm uw medewerkers met de juiste PBM

De keuze van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen is essentieel om nieuwe gevaren te voorkomen. Niet passende PBM kan zorgen voor extra risico’s, zoals slecht zicht, beperkingen in bewegingsvrijheid en verminderde grip. Aan zulke aanvullende risico’s wilt u uw medewerkers natuurlijk niet blootstellen. Kies daarom voor afgemeten persoonlijke beschermingsmiddelen van Hurricane.

Advies over persoonlijke beschermingsmiddelen

In de keuze van de juiste PBM kan Hurricane u uitstekend adviseren. Wij verzorgden al voor vele bedrijven passende persoonlijke beschermingsmiddelen, en denken graag met u mee hoe we een zo veilig mogelijke werksituatie voor u en uw medewerkers kunnen creëren. Neem contact met ons op via telefoon (0348 444 440) of e-mail ([email protected]) of kom Op afspraak langs bij onze showroom in Harmelen. Onze medewerkers laten u graag ons complete assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen zien, en geven suggesties welke PBM u nodig hebt.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2023 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact