Sport kleding
Bedrijfskleding

Sport kleding

Op zoek naar hoogwaardige sport bedrijfskleding voor uw sportorganisatie? Bij Hurricane hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het bewerken van kleding, waardoor we de ideale partner zijn voor al uw bedrijfskleding behoeften. Of het nu gaat om werkkleding voor sportinstructeurs, promotionele kleding voor evenementen of sportkleding voor uw sportclub: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Lees verder

Eenvoudig sport bedrijfskleding laten bedrukken

Als sportbedrijf is het bedrukken van sportkleding een essentieel onderdeel van het versterken van uw merkidentiteit en het opbouwen van sterke klantrelaties. Daarom heeft u de mogelijkheid om uw sport bedrijfskleding te laten bedrukken. Het bedrukken van alle bedrijfskleding doen wij op duurzame manier. Door uw logo prominent op de kleding te laten drukken, presenteert u uw merk erg krachtig tijdens sportevenementen, wedstrijden en trainingen.

Ons assortiment bedrijfskleding voor sport

Of u nu actief bent in de sport- of fitnessbranche, of gewoon op zoek bent naar comfortabele bedrijfskleding voor uw dagelijkse activiteiten, Hurricane heeft alles wat u nodig heeft. Ons uitgebreide assortiment omvat:

 • Sportshirts
 • Sportpolo's
 • Sportbroeken
 • Trainingspakken

We begrijpen dat kwaliteit en comfort van enorm belang zijn in deze branches. De kleding wordt veel gedragen en eist daarbij veel bewegingsvrijheid. Daarom bieden wij hoogwaardige kledingstukken die speciaal zijn ontworpen om aan de eisen van de sport- en fitnessindustrie te voldoen. Naast sport bedrijfskleding vindt u ook andere benodigdheden. Hierbij kunt u binnen ons assortiment denken aan sportschoenen en -tassen.

Bedrijfskleding voor sport kopen bij Hurricane?

Het aanvragen van een offerte voor het bedrukken van sport bedrijfskleding is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. U hoeft nog niet onmiddellijk kleuren en maten door te geven, omdat dit geen invloed heeft op de prijs. Deze details mag u op een later moment doorgeven. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

 • Stap 1: Selecteer uw gewenste bedrijfskleding voor sport en geef uw gewenste bedrukking aan.
 • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
 • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Bij Hurricane maken we het simpel en handig om uw sport bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren.

Nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze bedrijfskleding voor de sportbranche? Of wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden voor uw sportteam of organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte kleding die aansluit bij de behoeften van uw team of organisatie.

Wilt u onze sport bedrijfskleding liever eerst bekijken voordat u een beslissing neemt? Overweeg dan om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Harmelen. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om alle soorten sport bedrijfskleding in één maat te bekijken, zodat u snel de kledingstukken vindt die aan uw wensen voldoen. Onze collega's staan klaar om u te assisteren en adviseren tijdens uw bezoek. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact