Hurricane.nl > PBM > Veiligheidsbrillen
PBM >
Veiligheidsbrillen
PBM

Veiligheidsbrillen

In elke werkomgeving waar risico’s voor de ogen aanwezig zijn, is het belangrijk om betrouwbare oogbescherming te dragen. Veiligheidsbrillen zijn een fundamenteel onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en bieden bescherming tegen diverse gevaren, zoals chemische spatten, rondvliegende deeltjes en schadelijke straling. Bij Hurricane begrijpen we het belang van hoogwaardige veiligheidsbrillen en bieden we een uitgebreid assortiment.

Lees verder

Soorten veiligheidsbrillen

Ons assortiment omvat verschillende soorten veiligheidsbrillen, elk ontworpen voor specifieke toepassingen en werkomgevingen:

 • Normale veiligheidsbril: de standaardoptie voor oogbescherming, biedt solide bescherming tegen impact, stof en splinters, geschikt voor diverse werkzaamheden.
 • Overzet veiligheidsbril: ideaal voor mensen die al een bril dragen. Deze brillen passen comfortabel over uw normale bril heen, zonder in te leveren op bescherming of zicht.
 • Ruimzichtbril: biedt een breder gezichtsveld en is vaak gebruikt in omgevingen waar een volledige bescherming van de ogen vereist is.

Het belang van veiligheidsbrillen

Het dragen van veiligheidsbrillen is niet alleen een wettelijke vereiste in veel werkomgevingen, maar ook een belangrijke stap in het voorkomen van oogletsel. Oogletsel kan leiden tot tijdelijke of permanente visuele beperking en in sommige gevallen zelfs tot blindheid. Door het dragen van de juiste veiligheidsbrillen kunt u uw ogen beschermen tegen potentieel schadelijke invloeden en zorgen voor een veiligere werkomgeving.

Topmerken voor betrouwbare bescherming

Bij Hurricane zijn we trots op het aanbieden van producten van topmerken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze collectie veiligheidsbrillen omvat producten van mooie merken als M-Safe, Honeywell en OXXA. Deze merken staan voor duurzaamheid, comfort en bescherming en bieden u de zekerheid dat u goed beschermd bent.

Bestelproces veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen kopen gaat bij ons zeer eenvoudig. Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte op maat aan. Hieronder ziet u een overzicht van de stappen.

 • Stap 1: Kies uw product(en) en eventueel de gewenste bewerking.
 • Stap 2: Vraag een offerte aan. Deze ontvangt u binnen een uur in uw mailbox binnen onze werktijden.
 • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

Mocht u toch nog twijfelen of een vraag hebben. Mail of bel ons dan gerust via [email protected] of 0348-444 440.

Wilt u meer weten over

Als u meer wilt weten over onze uitgebreide collectie veiligheidsbrillen bij Hurricane, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0348-444 440 of stuur een e-mail sturen naar [email protected]. Wij voorzien u graag van advies en informatie, zodat u de juiste veiligheidsbrillen kiest die voldoen aan uw specifieke behoeften en eisen.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact