Navigatie
offerte
Inloggen

De mooiste bedrijfskleding voor elk beroep

Voordelig bedrukken en borduren met uw logo of slogan


Mooie, bedrukte kleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Laat uw bedrijfskleding bedrukken door Hurricane. Wij kunnen uw bedrijfskleding borduren of de kleding laten bedrukken. Voorzie de kleding ook van uw logo. Bedrijfskleding met logo is goed voor de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van uw bedrijf. Toon meer

Wij denken graag met u mee over de beste opties voor uw bedrijfskleding. Of u nu kiest voor overhemden, blouses, t-shirts, jassen, caps of een polo. Wij kunnen alles bedrukken met uw logo of een andere print. Daarnaast is Hurricane bedrijfskleding precies afgemeten op de vereisten van uw beroep, van horeca tot zorg.

Snel en efficiënt: in huis bewerking


Wij werken kostenefficiënt doordat wij onze bedrijfskleding laten bedrukken in huis. Zo kunnen wij niet alleen snel leveren, maar zo vinden we ook voor ieder budget een passende oplossing.

Wij staan voor u klaar


Weet u al precies wat u wilt, vraag dan een vrijblijvende snelofferte aan. Heeft u wel al een idee, maar bent u er nog niet helemaal uit kijk dan rond op onze website. Een greep uit onze collectie:


Heeft u nog helemaal geen idee? Dan ben u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijke afspraak. U kunt dan ook direct de kleding voelen en passen.
Wat voor bedrijfskleding u ook wenst, samen komen we altijd tot het beste eindresultaat.

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: