Regenkleding
Beroepskleding

Regenkleding

Met onze grote collectie regenkleding biedt u uw medewerkers de beste bescherming tegen weer en wind. Zeker in Nederland kan uw personeel eigenlijk niet zonder waterafstotende kleding; zeker als ze regelmatig buiten werken! Bij Hurricane hebben we diverse soorten regenkleding: fijne regenjassen en regenbroeken, maar ook complete regenpakken en regenoveralls. Voor elk seizoen de optimale bescherming tegen de regen!

Lees verder

Regenkleding als werkkleding

Om een gezonde werksituatie te kunnen creëren, is het belangrijk dat uw medewerkers droog en warm blijven tijdens hun werk. De juiste regenkleding als werkkleding is in sommige beroepen absoluut onmisbaar. En werkt uw personeel in situaties met voorbijkomend verkeer? Dan is zichtbaarheid een belangrijk thema. Kies in zo’n geval regenkleding met reflecterende elementen, zodat uw medewerkers goed opvallen. Zeker met verminderd zicht door regen kunnen gevaarlijke situaties ontstaan zonder reflecterende kleding. Ook voor andere reflectiekleding, beroepskleding en bedrijfskleding bent u bij Hurricane aan het juiste adres.

Regenkleding laten bedrukken

Bij Hurricane kunt u nu ook uw regenkleding voordelig laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, of met een pakkende slogan waar mensen uw bedrijf aan kunnen herkennen. In ons atelier personaliseren we uw regenkleding met de mooiste zeefdrukken en transfers. Zo komen uw medewerkers ook in de regen representatief voor de dag!

Kom eens langs in onze showroom!

Wilt u onze regenkleding persoonlijk komen bekijken voor u bestelt? Kom dan eens langs in onze showroom in Harmelen! Op afspraak laten wij u graag kennismaken met ons assortiment regenkleding: u kunt naar hartenlust aanpassen en uitproberen. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd via e-mail of via de telefoon contact met ons opnemen!

werk regenkleding
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact