Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur
Uitvoering Caps & Mutsen
Merk

Caps - Mutsen

Wilt u graag petjes laten bedrukken met uw logo of een andere leuke afbeelding? Bij Hurricane vindt u niet alleen de stoerste baseballcaps, we hebben ook een groot aanbod mutsen en zelfs hoeden voor u in de aanbieding. In elke kleur denkbaar, met een opdruk die u zelf ontwerpt. De hipste petjes, die u zelf ook met plezier zult gaan dragen. U regelt het nu eenvoudig online!


  Toon meer

Petjes voor een evenement


Hebt u binnenkort een evenement binnen uw bedrijf? Laat eens petjes bedrukken en deel een leuk extraatje uit. Aan uw klanten, of aan uw eigen medewerkers! Ook voor andere relatiegeschenken bent u bij Hurricane aan het juiste adres. De mooiste gepersonaliseerde geschenken, die bovendien snel bij u bezorgd kunnen worden.


Meer weten over petjes laten bedrukken?


Wilt u meer weten over het bedrukken van petjes voor uw bedrijf? De allround textielleveranciers van Hurricane hebben ruim 20 jaar ervaring in de in- en verkoop van promotionele kleding en het bedrukken ervan. Ze kunnen u uitstekend adviseren welke hoofddeksels het beste bij uw bedrijf passen.
Bel ons op 0348 444 440 voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@hurricane.nl of vraag geheel vrijblijvend een snelofferte aan!

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: