Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Doelgroep
Materiaal
Pasvorm
Merk

Overhemden - Blouses

Bij Hurricane bent u aan het juiste adres voor overhemden met korte en lange mouwen en voor blouses voor dames met korte, driekwart of lange mouwen. Voor veel beroepsgroepen is het wel zo netjes om uw personeel in een overhemd of blouse te laten verschijnen. Bijvoorbeeld in de horeca, of andere beroepen waar hospitality hoog in het vaandel staat.


  Toon meer

U wilt uw klanten of gasten natuurlijk een warm welkom bieden met goed gekleed personeel. Zou het niet geweldig zijn als u nette kleding kunt combineren met de unieke uitstraling van uw bedrijf? Door overhemden of blouses te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan straalt u niet alleen klasse uit, u maakt ook nog eens gratis reclame!


Daarom kiest u voor Hurricane


Als u op zoek bent naar topkwaliteit bedrukkingen en borduursels, moet u zonder meer bij Hurricane zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak kunnen wij u altijd het beste resultaat opleveren. Het bedrukken van blouses en overhemden gebeurt geheel in eigen beheer: daardoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen.


Vakkundig advies


Naast bedrukte overhemden van de beste kwaliteit, bieden wij u ook graag professioneel advies over de keuze voor de juiste bedrijfskleding. Onze klanten bevinden zich in alle beroepsgroepen: wij kunnen u met onze ervaring snel vertellen welke kleding het beste voor uw bedrijf zou kunnen werken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze services.

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: