Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Showroom

In onze showroom hebben wij een groot deel van onze artikelen in één kleur en één maat hangen. Zo kan u gemakkelijk het artikelen vinden wat aan uw wensen voldoet.  U bent van harte welkom om een kijkje in onze showroom te komen nemen. Gelieve hiervoor wel een afspraak te maken. 


Samples

Het is mogelijk om één of meerdere blanco samples te bestellen om te passen. Dit behandelen wij echter wel als een normale bestelling en u kunt deze artikelen dan ook niet retourneren of omruilen. Wel is het mogelijk om samples met de rest van uw bestelling door ons te laten bewerken.


Minimale afname

Voor bestelling bij ons geldt een minimale afname van 6 stuks. Deze minimale afname mag worden bereikt door meerdere artikelen te combineren in een bestelling. Wanneer de artikelen moeten worden voorzien van een bewerking geldt echter wel dat een minimum van 6 stuks moet worden voorzien van dezelfde bewerking. 

Dat wil zeggen dat een bestelling van 2 shirts en 4 sweaters, die allen moeten worden voorzien van een bedrukking op de borst, voldoet aan onze minimale afname. Een bestelling van 2 shirts, die moeten worden voorzien van een bedrukking op de borst, en 4 jassen, die moeten worden voorzien van een bedrukking groot op de rug, niet voldoet aan onze minimale afnamen, omdat dit verschillende bewerkingen betreft. 


Voorraad

Wij zijn zelf niet voorraadhoudend. Dat betekent dat wij artikelen voor uw bestelling aanvragen bij onze leveranciers. Over het algemeen hebben zij een ruime voorraad van de artikelen uit ons assortiment waardoor wij uw bewerkte artikelen snel kunnen leveren. Wanneer een artikel onverhoopt niet voorradig is of wanneer onze leveranciers vertraging hebben, zal dit tijdig door ons worden gecommuniceerd. 


Digitaal drukproef

Wanneer u akkoord heeft gegeven op uw offerte en u uw artwork correct heeft aangeleverd, ontvangt u van ons een digitale drukproef. Dit is een digitaal voorbeeld waarop u kunt zien hoe de bewerking er op uw artikel uit zal komen te zien. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef zal uw bestelling bij ons in productie gaan. 


Betaling

De factuur van uw bestelling ontvangt u voordat uw bestelling bij ons in productie gaat. Pas wanneer u de betaling hiervan heeft voldaan, wordt uw bestelling daadwerkelijk bij ons in productie genomen. 


Levertijd

Onze levertijd bedraagt doorgaans ongeveer 2 weken voor bestellingen binnen Nederland en België. Wanneer u uw bestelling echter binnen een kortere termijn nodig heeft kan u bij ons een spoedlevering aanvragen. 


Spoedlevering

Vaak is het mogelijk om bij ons een spoedlevering aan te vragen wanneer u uw bestelling op korte termijn nodig heeft. Een spoedlevering kan u bij onze medewerkers aanvragen. Zij zullen dan kijken of het mogelijk is om uw bestelling met spoed te leveren. In verband met drukte en ontbrekende voorraad bij onze leveranciers is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om spoedleveringen aan te nemen. 

 

Retouren of ruilen

Artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 


Sponsoring

Wij krijgen jaarlijks veel verzoeken voor sponsoring. Helaas kunnen wij niet al deze verzoeken accomoderen, daarom hebben wij besloten onze sponsoring te richten op plaatselijke verenigingen en grote instanties waar wij samenwerkingen mee hebben. 

Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact