Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Minimale afname

Wij hebben hier minimale afname van 6 stuks, dit mag gecombineerd worden met verschillende artikelen (bij voorkeur van zelfde merk) maar wanneer dit bewerkt moet worden moet dit ook minimaal 6 stuks zijn met zelfde bewerking en zelfde logo.
Als voorbeeld 2 shirts, 2 polo's en 2 sweaters met zelfde bewerking linksvoor is geen probleem maar 4 shirts met logo op de borst en 2 werkbroeken met logo op de zak is niet mogelijk aangezien dit 2 aparte bewerkingen zijn. 

Levertijd

Nadat alles akkoord is gegeven en alles goed is aangeleverd qua bestanden en gegevens is de levertijd ongeveer 2 weekjes binnen Nederland en België. Wanneer je dit echt op een uiterste datum nodig hebt (eventueel met spoed) geef dit altijd duidelijk aan dan kunnen we altijd even overleggen wat mogelijk is en meestal is dit ook geen probleem.

Digitaal drukproef

Een digitaal drukproef is een voorbeeld die onze studio je toestuurt waarop je duidelijk kan zien hoe je bewerking eruit zal komen te zien. Dit zal je pas ontvangen als de complete offerte akkoord is gegeven en alles goed is aangeleverd. 

Retouren of ruilen

Bewerkte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

Samples

Het is mogelijk eerst 1 of meerdere blanco samples te bestellen om te passen/testen, dit behandelen wij wel als een normale order en u kunt dit niet retouren en/of omruilen. Wel kan je de sample(s) terugsturen om met de rest van de order hier te laten bewerken uiteraard.

Betaling

Factuur krijg je vooraf, betaling dient hier binnen te zijn voordat de order in productie genomen zal worden.

Showroom

Wij hebben hier een showroom waar wij van de meeste artikelen 1 kleur en 1 maat hebben hangen, hier dient wel altijd een afspraak voor gemaakt te worden als je langs wilt komen en door Covid-19 bent u welkom op afstand met max. 2 personen dus houd hier rekening mee. 

Spoedlevering

Dit is vaak mogelijk maar dit moet altijd overlegd worden of dit ook daadwerkelijk haalbaar kan zijn. (denk aan drukte, voorraad, afhalen etc.)

Sponsoring

Wij krijgen per jaar zoveel aanvragen voor sponsoring dat wij onlangs hebben besloten het sponsoren alleen bij de plaatselijke verenigingen te houden en voor grote instanties (goede doelen) waar wij mee samenwerken, uiteraard is er altijd mogelijk om te bespreken wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen. 

Voorraad

Over het algemeen ligt alles wel voorradig, wanneer dit niet het geval is of vertraging heeft communiceren wij dit altijd duidelijk vooraf.

Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2022 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact