Hurricane.nl > PBM > EHBO Artikelen
PBM >
EHBO Artikelen
PBM

EHBO Artikelen

Als bedrijfseigenaar draag je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je medewerkers. In een dynamische werkomgeving komen regelmatig ongelukjes voor waarbij soms medische hulp nodig is. Tijdens dit soort situaties kom je achter het belang van EHBO-artikelen op de werkplek. Bij Hurricane begrijpen we dit als geen ander. Ons assortiment aan EHBO-artikelen biedt niet alleen de nodige voorzieningen voor eerste hulp bij ongelukken. Het garandeert ook de betrouwbaarheid en effectiviteit die jouw bedrijf nodig heeft om de veiligheid van jouw team te waarborgen. Bekijk nu ons complete aanbod EHBO-artikelen op deze pagina!

Lees verder

Eenvoudig uw artikelen bestellen

De regels voor EHBO-artikelen zijn de afgelopen jaren strenger geworden. Bedrijven moeten nu meerdere bedrijfshulpverleners hebben die weten hoe ze de EHBO-artikelen moeten gebruiken bij noodgevallen. Hurricane begrijpt deze eisen en biedt complete EHBO-kits aan die voldoen aan alle wettelijke vereisten. Met onze EHBO-kits schaft u eenvoudig in één keer alle benodigde EHBO-artikelen aan, waardoor u goed voorbereid bent op elk ongeluk op de werkplek.

Ons assortiment EHBO-artikelen

Bij Hurricane bieden we een uitgebreid assortiment aan EHBO-artikelen om te voldoen aan de verschillende behoeften van bedrijven en organisaties. Ons assortiment omvat verschillende soorten:

 • Compacte verbanddozen
 • BHV-dozen
 • Oogspoeling

Met Hurricane bent u verzekerd van kwalitatieve EHBO-artikelen die essentieel zijn voor een veilige werkomgeving. Bescherm uw personeel en investeer in hun welzijn met onze hoogwaardige producten.

Offerte aanvragen voor EHBO-artikelen

Het aanvragen van een offerte voor EHBO-artikelen is bij Hurricane eenvoudig en vrijblijvend. Wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan een complete EHBO-kit staan wij klaar om u te voorzien van een op maat gemaakte offerte. Volg deze eenvoudige stappen om een offerte aan te vragen:

 • Stap 1: Selecteer de gewenste EHBO-artikelen uit ons assortiment.
 • Stap 2: Vul het offerteformulier in op onze website.
 • Stap 3: Ontvang binnen 24 uur tijdens onze openingsuren een offerte op maat.

Of u nu een groot bedrijf bent of een kleine onderneming, wij streven ernaar om EHBO-artikelen aan te bieden die passen binnen uw budget en voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving!

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze EHBO-artikelen? Of wilt u meer weten over de verschillende opties en mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Neem contact met ons op via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag verder!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact