Hurricane.nl > PBM > Gelaatsbescherming
PBM >
Gelaatsbescherming
PBM

Gelaatsbescherming

Bent u op zoek naar betrouwbare gelaatbescherming voor uw werkomgeving? Bij Hurricane bieden we een uitgebreid assortiment aan gezichtsbeschermers die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Met meer dan 35 jaar ervaring in het aanbieden van beroepskleding en andere artikelen, zijn wij uw vertrouwde partner voor hoogwaardige beschermingsmiddelen. Bij ons kunt u rekenen op snelle offertes, in-house bewerkingen en snelle leveringen binnen Nederland en België. En dat tegen de scherpste prijzen, zoals u van ons gewend bent!

Lees verder

Complete bescherming voor uw gezicht

Gelaatbescherming is essentieel om uw zicht op de arbeidsplaats te behouden. Het beschermt uw gezicht tegen verschillende bedreigingen, zoals mechanische en fysische risico's. Onze gelaatbescherming biedt een betere bescherming dan een standaard veiligheidsbril. Dit is vooral belangrijk in situaties met risico's zoals metaalslijpsel, gevaarlijke vloeistoffen of stralingshitte.

Onze gezichtsbeschermers zijn gemaakt van duurzaam kunststof, licht van gewicht en sluiten nergens aan op het gezicht. Hierdoor zijn ze comfortabel om te dragen en wordt uw gezicht niet belemmerd.

Divers assortiment aan gelaatbescherming

Bij Hurricane bieden we een divers assortiment aan gelaatbescherming, waaronder:

 • Lashelmen
 • Lasschilden
 • Combinatiesets
  • Onze gezichtsbeschermers zijn ontworpen om zowel het zicht op de arbeidsplaats ongehinderd te behouden als het gezicht te beschermen tegen verschillende bedreigingen. Bovendien zijn onze gezichtsbeschermers prima te combineren met een veiligheidshelm voor extra bescherming. Voor werkzaamheden met chemicaliën adviseren we gelaatbescherming met extra kinbescherming voor een nog betere veiligheid. Met ons uitgebreide assortiment weet u zeker dat uw medewerkers de juiste bescherming krijgen in iedere werkomgeving.

   Eenvoudig gelaatbescherming kopen bij Hurricane

   Het aanvragen van een offerte voor gelaatsbescherming is bij ons eenvoudig en vrijblijvend. Voor het aanvragen van een offerte volgt u deze drie eenvoudige stappen:

   • Stap 1: Selecteer uw gewenste gelaatsbescherming.
   • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u binnen een uur tijdens onze openingsuren ontvangt.
   • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

   Bij Hurricane maken we het eenvoudig en handig om uw gelaatsbescherming te bestellen.

   Heeft u nog vragen?

   Heeft u specifieke vragen over onze gelaatbescherming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw gezichtsbescherming.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
 • Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag
 • 08:30 - 17.30 uur
 • Vrijdag
 • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact