Zorgkleding
Beroepskleding

Zorgkleding

In deze categorie vindt u professionele werkkleding voor artsen, verplegers en andere zorgverleners. Ons assortiment zorgkleding bestaat uit doktersjassen, zorg werkbroeken en meer. Bij Hurricane is het bovendien mogelijk om uw zorgkleding te laten bedrukken of borduren.

Lees verder

Professionele en comfortabele zorgkleding

Geen ziekenhuis, kliniek, tandartsenpraktijk of andere zorginstelling kan haar werkzaamheden veilig en comfortabel uitvoeren zonder de juiste werkkleding. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod medische bedrijfskleding van gerenommeerde merken als BP. Hierbij kunt u denken aan doktersjassen, zorgbroeken, verpleegjasjes en tunieken, overgooiers, medische klompen en meer. Kleding voor in de zorg moet praktisch zijn. Bovendien moet zorg werkkleding artsen en verplegers beschermen tegen ziekteverwekkende micro-organismen. Tegelijkertijd moet het de verspreiding hiervan voorkomen. Ook is het belangrijk dat de kleding geschikt is voor (industriële) reiniging. De medische kleding van Hurricane voldoet aan deze eisen. Klik op een product naar keuze om meer te weten te komen over de exacte productspecificaties van een product.

Zorgkleding voor dames en heren

In de gezondheidszorg zijn zowel veel dames als heren werkzaam. Vanuit die optiek bestrijkt ons assortiment een groot aantal keuzemogelijkheden voor zowel dames als heren. Bent u specifiek op zoek naar grote maten zorgkleding? Veel van onze zorgkleding is beschikbaar in de maten XS tot 3XL of 44N t/m 56L.

Zorgkleding bedrukken? Kies voor hoogwaardige en slijtvaste bedrukking!

Wilt u uw zorgkleding bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo? Dat is mogelijk. Met bedrukte werkkleding straalt u professionaliteit en herkenbaarheid voor uw patiënten uit. Dankzij onze ruime ervaring en de aanwezigheid van een in-house drukkerij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste drukkwaliteit.

Offerte aanvragen of advies nodig?

Voor een vrijblijvende offerteaanvraag doorloopt u snel en eenvoudig drie simpele stappen en voor u het weet heeft u een offerte op maat. Kunt u iets niet vinden of geen zin om te zoeken? Verstuur een snelofferte (slechts 30 seconden werk) en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u een bepaald kledingstuk voelen en passen? Een groot deel van ons assortiment werkkleding kunt u vinden in onze showroom in Harmelen. U bent van harte welkom.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2023 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact