Bewerkingen

Nieuwe kleding, een promotieactie, of een relatiegeschenk: er zijn verschillende redenen om kleding te laten bewerken voor uw bedrijf of organisatie. Hurricane zorgt ervoor dat uw kleding er professioneel uitziet. Het is bij ons mogelijk om kleding op verschillende manieren te laten bewerken. Het bewerken van artikelen doen wij, bij vrijwel ons gehele assortiment, in eigen beheer in ons bedrijfspand in Harmelen. Doordat wij in eigen beheer bewerken, kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen.

 

Bewerkingen
Bewerkingen
Bewerkingen
Bewerkingen
Bewerkingen
Bewerkingen


Borduren

Een populaire manier om een logo of print aan te brengen op textiel is door middel van borduren. Borduringen hebben een luxe, exclusieve uitstraling en worden voornamelijk toegepast op poloshirts, jacks, caps en badstof producten.  Ook voor toepassingen die om een robuuste behandeling vragen, zoals het heet wassen of chemisch reinigen van koksbuizen en schorten, zijn borduringen een duurzaam alternatief. Sommige artikelen, zoals fleece producten, kunnen alleen worden geborduurd.  

Hurricane borduurt alle kleding in eigen beheer. Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat u alleen het allerbeste van ons mag verwachten: de strakste borduringen op kleding van uitsluitend A-merken.

Voor borduringen dienen wij altijd het logo of de print te zien zodat wij kunnen controleren of het daadwerkelijk mogelijk is om deze te borduren. Het borduren van kleine details of hele kleine letters is namelijk niet altijd mogelijk. Onze medewerkers denken graag met u mee over hoe uw  gewenste print het beste kan worden aangebracht op uw nieuwe kleding. 


Digitaal transfereren 

Het is ook mogelijk om uw kleding te laten voorzien van een opdruk door middel van digitale transfers. Dit zijn een soort stickers die wij met een hitteplaat op de kleding persen. Deze manier van bedrukken noemen wij digitaal transfereren. De digitale transfers kunnen wij zelf maken door middel van onze digitale transferprinter.

Digitale transfers worden full color geprint. Dat geeft u de mogelijkheid om uw opdruk bij digitaal transfereren te laten bestaan uit veel verschillende kleuren en zelfs kleurovergangen. Ook kleine details in het artwork zijn vaak beter te bedrukken door middel van digitale transfers dan bij andere druk technieken. Bovendien is digitaal transfereren een duurzame manier van bedrukken aangezien er geen water en chemicalien nodig zijn in het bewerkingsproces. Daarnaast is de inkt die wordt gebruikt voor het maken van de digitale transfers biologisch afbreekbaar. 

De prijs van digitale transfers wordt bepaald door de grootte; hoe groter de digitale transfer, hoe hoger de prijs. Het aantal kleuren dat de digitale transfer telt is hierbij niet van belang. Aangezien er geen voorbereidingskosten zijn voor digitaal transfereren, is deze manier van bedrukken vaak ook voordeliger bij kleine oplages. 


Zeefdrukken 

Ook voor het zeefdrukken van kleding bent u bij Hurricane aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar aan ervaring op het gebied van zeefdrukken kennen wij de fijne kneepjes van het vak waardoor wij kwaliteitsbedrukkingen kunnen leveren. Voor het zeefdrukken maken wij gebruik van hoge kwaliteit inkt. Hierdoor blijft de opdruk er na veelvuldig dragen en wassen prachtig uitzien.

Zeefdruk is een optie voor bedrukkingen die niet geschikt zijn voor digitale transfers. Dit is met name het geval bij bedrukkingen met een groot oppervlak.


Prijzen

Informatie over de prijzen van borduren, digitaal transfereren en zeefdrukken vindt u hier


Meer informatie over onze bewerkingen

Vragen over het borduren, transfereren of zeefdrukken van kleding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u kunnen u voorzien van professioneel advies. Bel ons op 0348 - 44 44 40, stuur een e-mail naar [email protected] of kom eens langs in onze showroom in Harmelen!

Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact