Uitleg offerteaanvraag

Uitleg offerteaanvraag

Offerteaanvraag:

Kleding laten borduren of bedrukken is ontzettend eenvoudig bij Hurricane. U hoeft slechts de volgende stappen te doorlopen om een offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend.

Stap 1

Kies het product van uw voorkeur, in de kleur die u wenst. Geef ook aan of u de kleding eventueel wil laten bedrukken of borduren. Voeg de gewenste maten (mag je ook openlaten) en logo/afbeelding toe, als u deze al inzichtelijk heeft. U kunt uw logo ook later aanleveren.

Stap 2

Vraag een offerte aan. Maak hierbij aanvullende wensen kenbaar als u deze heeft. Bijv. een spoedlevering of specifieke PMS kleuren die u wilt gebruiken.

Stap 3

Zet uw offerte om in een bestelling door de offerte te accepteren. Wanneer alles goed is aangeleverd betreffende juiste gegevens omtrent levering en factuur en juist bestand voor de bewerking zie aanleveren artwork sturen wij u altijd een bevestiging dat alles in behandeling is genomen. Voordat de bedrukking of borduring plaatsvindt, krijgt u altijd eerst een digitale proefdruk ter akkoord. Wanneer dit allemaal akkoord is gegeven zal levertijd ongeveer 2 weken zijn tenzij anders afgesproken.Snelofferte:

Wanneer u geen idee heeft welk merk of model u moet uitzoeken kunt ook ook een snelofferte invoeren, geef daar duidelijk aan waarnaar u op zoek bent qua artikelen en kleuren en geef aan of dit eventueel bewerkt moet worden en zo ja wat op de kleding moet komen dan kunnen wij je hiervan een voorstel in doen met ons advies. Voor snelofferte klik hierPersoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2022 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact