Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Fleece Truien - Vesten
Fleece Truien - Vesten
Bedrijfskleding

Fleece Truien - Vesten

Bent u op zoek naar warme fleece kleding voor uw medewerkers? Wij bieden u een enorm assortiment fleece truien en vesten, dat u voordelig kunt laten borduren met uw bedrijfslogo, of bijvoorbeeld uw slogan. U beschermt uw personeel tegen wind en kou, en maakt tegelijkertijd goede promotie voor uw bedrijf! Fleece is het ideale materiaal voor bedrijfskleding: naast sterk isolerend is het ook nog eens licht van gewicht. Het is vochtafstotend en slijtvast: perfect voor dagelijks gebruik in koude of vochtige ruimtes.

Lees verder

Fleece kleding voordelig laten borduren

Bij Hurricane drukken en borduren we alle kleding in eigen beheer. Zo ook onze fleece truien en vesten: door ons borduurwerk niet uit te besteden maar alles zelf te vervaardigen, kunnen we de kosten voor u zo laag mogelijk houden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrukken en borduren van fleecekleding kunnen we u het allerbeste resultaat leveren. Hoe veel u bij ook bij ons wilt bestellen, wij leveren u altijd de beste service en topklasse borduursels. Door in eigen beheer te borduren, kunnen we bovendien flexibel inspelen op uw wensen!

Fleece kleding: iets voor uw bedrijf?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze fleece kleding. Ze helpen u bepalen of fleece het juiste materiaal is voor uw bedrijfskleding, en adviseren u over pasvormen, maten en kleuren. Ook vertellen ze u graag meer over mogelijkheden om uw logo of slogan te verwerken in uw bedrijfskleding. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag online een snelofferte aan!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact