Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen

Overzicht van producten van fabrikant Comfort Colors

Comfort Colors kleding


Met Comfort Colors kiest u voor een kledingmerk van wereldklasse. Zo maakt Comfort Colors bijvoorbeeld al jaren de T-shirts die wereldwijd het meest verkocht worden. En ook hun andere kledingstukken staan over de hele wereld bekend als hoogwaardige kwaliteitsartikelen. Bovendien maakt Comfort Colors kleding in een interessante prijsklasse en zijn alle artikelen verkrijgbaar in opvallend veel kleuren. Kleding van Comfort Colors is dus altijd een goede keuze!
Toon meer

De Comfort Colors collectie


De brede collectie van Comfort Colors voorziet alleen in kleding voor volwassenen. De mooiste kledingstukken in comfortabel katoen, slijtvast polyester of een combinatie van materialen: voor iedere voorkeur is er iets te vinden. Bekijk de collectie nu online of kom eens langs in onze showroom in Harmelen! Daar kunt u de gehele Comfort Colors collectie zelf aanpassen en uitproberen.

Laat uw Comfort Colors kleding personaliseren


Op zoek naar het ultieme promotieartikel? Bij Hurricane kunnen wij alle kleding van Comfort Colors voordelig voor u personaliseren. Laat eens T-shirts bedrukken, of sweaters borduren. Succes gegarandeerd! De collectie van Comfort Colors biedt altijd een perfect artikel waarmee u een breed publiek kunt bereiken. Zet uw bedrijf dus op de kaart met een kwalitatief kledingstuk van Comfort Colors Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw eigen Comfort Colors kleding, of neem contact op met onze vakkundige medewerkers voor meer informatie. We denken graag met u mee!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: