Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur
Doelgroep
Merk

Trainingspak

Trainingspakken zijn een welkome aanvulling op uw set bedrijfskleding als uw personeel een sportief beroep uitoefent. Lekker warm na inspanning, of gewoon als sportieve look op de bedrijfsvloer. Hurricane voert trainingspakken van het merk Craft en biedt u daarmee de beste kwaliteit op het gebied van sportkleding. Vraag een gratis offerte aan voor uw eigen trainingspakken en overtuig uzelf van de scherpe prijzen van Hurricane!
Naast trainingspakken zijn er natuurlijk tal van andere opties beschikbaar op het gebied van sportieve bedrijfskleding. Wat dacht u van sportshirts en sportbroeken om uw outfit helemaal compleet te maken?

Toon meer

Trainingspakken laten bedrukken


Bij Hurricane kiest u zelf welke afwerking uw trainingspakken moeten gaan hebben. Wilt u simpelweg een trainingspak in een herkenbare kleur, of wilt u misschien uw trainingspakken personaliseren met een unieke opdruk of borduring? Alles is mogelijk bij Hurricane. Informeer naar onze druk- en borduurtarieven of laat onze medewerkers met u meedenken over een creatieve invulling van uw trainingspakken! Samen komen we altijd tot het gewenste eindresultaat.

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: