Bedrijfskleding

Trainingspak

Bent u op zoek naar het perfecte trainingspak voor sportieve activiteiten of gewoon voor ontspanning? Bij Hurricane vindt u een uitgebreide selectie van trainingspakken die niet alleen comfortabel zijn maar ook stijlvol. Van high-performance pakken voor atleten tot casual sets voor dagelijks gebruik. Elk trainingspak biedt de ideale combinatie van functie en mode.

Lees verder

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Onze trainingspakken zijn gemaakt van duurzame materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Ze weerstaan de slijtage van zowel intensieve trainingen als regelmatig dagelijks gebruik. Met aandacht voor kwalitatieve stoffen en productietechnieken, zorgen wij ervoor dat elk trainingspak voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en comfort.

Laat je trainingspak bedrukken of borduren

Personaliseer uw trainingspak door het te laten bedrukken of borduren met uw eigen logo, naam of tekst. Dit is niet alleen ideaal voor sportteams die een uniforme uitstraling willen uitstralen, maar ook voor bedrijven die hun merk willen promoten. Onze geavanceerde druk- en borduurtechnieken zorgen voor een professionele afwerking die uw trainingspak uniek maakt.

Ruim assortiment

Bij Hurricane kiest u uit een breed scala aan trainingspakken in verschillende stijlen en maten. Onze collectie bevat alles van traditionele ontwerpen tot moderne silhouetten die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Elk model is beschikbaar in verschillende pasvormen om comfort en bewegingsvrijheid te garanderen. Bovendien zijn al onze ontwerpen vervaardigd om langdurige duurzaamheid te bieden.

Kies uit diverse kleuren

Ons assortiment trainingspakken is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren. Van klassiek zwart en marineblauw tot heldere en levendige tinten die extra energie geven aan uw workouts. U kunt de kleuren kiezen die het beste passen bij uw team of merkidentiteit. Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om maximale stijl en zichtbaarheid te bieden. Deze opties verzekeren dat iedereen zijn favoriete kleur kan vinden.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Het aanvragen van een offerte voor het borduren of bedrukken van een trainingspak is bij Hurricane heel eenvoudig:

  • Stap 1: Selecteer het trainingspak dat aan uw eisen voldoet en kies de gewenste kleur en maat.
  • Stap 2: Geef ons de details van uw gewenste bedrukking of borduring.
  • Stap 3: Vul het offerteformulier in met uw specifieke details en verstuur uw aanvraag.
  • Stap 4: Wij zorgen vervolgens voor een snelle en gedetailleerde offerte, zodat u snel en zonder moeite uw bestelling kunt plaatsen.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om een trainingspak te laten bedrukken of borduren bij Hurricane.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over het aanbod van trainingspakken of het bedrukken daarvan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren teamleden staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste keuzes voor uw behoeften. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. Of het nu gaat om advies over het beste model voor uw situatie, of over de technieken van softshell bedrukken, bij Hurricane helpen we u graag verder.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact