Navigatie
offerte
Inloggen

Tricorp workwear Kinder Veiligheidsvest - 453010 - (VK-EN1150)

Artikelcode:
453010 - (VK-EN1150)

Beschikbare maatrange:
128 t/m 164

Prijzen

Hieronder ziet u een tabel met de prijsstaffels. De prijzen dienen ter indicatie. Vraag een offerte aan voor een aanbod op maat.

Artikelprijzen op aanvraag.

Prijzen zijn excl. BTW

Extra informatie

Daar waar de EN ISO 20471:2013 de normering is voor Zichtbaarheidskleding bij professioneel gebruik, is de EN1150 de normering voor Zichtbaarheidskleding bij niet-professioneel gebruik. Gezien de kleinere maatvoering en de uitvoering van dit Veiligheidsvest voor kinderen is een dergelijk Veiligheidsvest niet te certificeren bij professioneel gebruik. Gewoonweg omdat de oppervlakten van het fluorescerende doek en de reflectiestriping te laag zijn. Om er voor te zorgen dat ook kinderen goed zichtbaar aan het verkeer of sportactiviteiten kunnen deelnemen hebben wij dit Veiligheidsvest voor kinderen ontwikkeld en voldoet het volledig aan de EN1150 norm. De maatvoering is afgestemd op kinderen van 6 tot 12 jaar en derhalve beschikbaar in de maten 128-140-152-164. De klittenbandsluiting is verstelbaar en de striping is gestikt aangebracht. Dit Veiligheidsvest is beschikbaar in de kleuren Fluor Yellow en Fluor Orange. (453010 - (VK-EN1150)) - Tricorp workwear - Kinderkleding

Snel een offerte in uw mailbox

1. Kies uw kleur

Succesvol toegevoegd aan uw offerte

2. Kies een aantal per maat Kies aantal (en maat) U kunt de maten later ook nog aan ons doorgeven. Dit heeft namelijk geen invloed op de prijs.

3. Kies bewerking(en) Kies uw bewerking. Klik hier voor onze druk- en borduurprijzen.

Maak een keuze
Methode:

Upload een logo of kies een tekst U kunt uw logo of afbeelding ook later aan ons sturen.

- of -

34. Voeg product toe aan vrijblijvende offerte Mocht u beslissen om uw vrijblijvende offerte om te zetten naar een bestelling. Dan nemen wij nog contact met u op over de gewenste kleuren en lettertype(en). Zo weten we zeker dat u altijd tevreden bent met uw eventuele bestelling.

Let op: Minimale totale offerte aantal is 6 stuks. Dit mogen verschillende artikelen zijn.
Kies bij stap 3 een bewerking.

Geheel vrijblijvend

Laden...

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: