Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Sport - Bewegen
Sport - Bewegen
Bedrijfskleding

Sport - Bewegen

In deze categorie vindt u een ruim aanbod bedrijfskleding voor bedrijven uit de sport- en fitnessindustrie. Wist u dat het bij Hurricane mogelijk is om uw kleding te laten bedrukken of borduren? .

Lees verder

Bedrijfskleding Sport, fitness en beweging

Is uw bedrijf actief binnen de sport- of fitnessbranche en bent u op zoek naar comfortabele bedrijfskleding? Dan bent u bij Hurricane aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod sport bedrijfskleding zoals sportshirts, sportpolo’s, sportbroeken en trainingspakken. Als u sportkleding gedurende de gehele dag draagt is een comfortabele pasvorm en slijtvaste kwaliteit essentieel. Daarom werken wij alleen met de beste merken. Een goed voorbeeld hiervan is Craft Teamwear. Onze kleding is onder meer geschikt voor personal trainers, het personeel van sportscholen en fitnesscentra, (sport)fysiotherapeuten, sportdocenten en meer.

Sportkleding bedrukken? Kies voor hoogwaardige en slijtvaste bedrukking!

Wilt u uw sportkleding bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo? Dat is mogelijk. Met bedrukte beroepskleding straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit. Dankzij onze ruime ervaring en de aanwezigheid van een in-house drukkerij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste drukkwaliteit.

Offerte aanvragen of advies nodig?

Voor een vrijblijvende offerteaanvraag doorloopt u snel en eenvoudig drie simpele stappen en voor u het weet heeft u een offerte op maat. Kunt u iets niet vinden of geen zin om te zoeken? Verstuur een snelofferte (slechts 30 seconden werk) en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u een bepaald kledingstuk voelen en passen? Een groot deel van ons assortiment werkkleding kunt u vinden in onze showroom in Harmelen. U bent van harte welkom.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact