Bedrijfskleding

Badjas

Bent u op zoek naar comfortabele badjassen voor uw bedrijf of organisatie? Bij Hurricane vindt u een uitgebreid assortiment badjassen van hoogwaardige kwaliteit. Gaat het om badjassen voor in de wellness, in de zorgsector, in hotels of gewoon als geschenk voor thuisgebruik? Bij Hurricane hebben we het allemaal. Onze badjassen zijn gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor ze niet alleen heerlijk comfortabel aanvoelen, maar ook jarenlang meegaan. Ontdek nu ons assortiment badjassen en ontdek de kwaliteit en mogelijkheden die Hurricane te bieden heeft!

Lees verder

Badjas borduren bij Hurricane

Bij Hurricane bieden we de mogelijkheid om uw badjassen te laten borduren met uw eigen logo, naam of tekst. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking, waarbij de borduringen zorgen voor een professionele uitstraling van uw badjassen. U heeft de keuze uit verschillende plaatsingen voor de borduring waaronder:

 • Op de rug
 • Op de borst
 • Op de mouwen
 • Door uw badjassen te laten borduren, creëert u een unieke en gepersonaliseerde uitstraling die past bij uw bedrijf of organisatie.

  Veel keuze in maten en kleuren

  Wanneer u een badjas laat borduren zijn deze verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Zo vindt u altijd de juiste badjas die bij uw wensen en behoeften passen. Of u nu op zoek bent naar badjassen voor dames, heren of uniseks modellen, bij Hurricane hebben we het allemaal. Onze maten lopen uiteen van XS tot 3XL, zodat er voor iedereen een passende badjas beschikbaar is. Daarnaast bieden we een aantal kleuropties. Deze variëren van klassiek wit tot levendige kleuren, zodat u altijd de perfecte badjas vindt die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

  Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw badjassen

  Het aanvragen van een offerte voor badjassen bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. Bekijk ons assortiment badjassen op onze website en selecteer vervolgens uw gewenste producten. Hieronder ziet u een overzicht van de stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste badjas en selecteer de gewenste borduringsopties.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

  Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen en zit u nergens aan vast. Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige bedrukte badjassen bij Hurricane!

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u specifieke vragen over onze badjassen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een badjas borduren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag verder en kijken uit naar uw aanvraag!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact