Bedrijfskleding

Fleecevest

In deze categorie vindt u een ruim aanbod fleece vesten om te laten bedrukken of borduren met uw logo of tekst (ook onbedrukt te bestellen!). Een fleece vest kan een enorme aanwinst zijn in uw collectie bedrijfskleding. Zeker als uw medewerkers vaak buiten of in een koude ruimte werken. Profiteer van onze snelle levering, hoogwaardige drukkwaliteit en aantrekkelijke staffelkortingen.

Lees verder

De voordelen van fleece vesten

Een fleece vest kan op ieder moment over de eigen kleding heen gedragen worden. Fleece heeft bovendien als voordeel dat het goed isoleert tegen wind, kou en water. Ook zijn er fleece vesten die extra reflecterende details hebben. Wel zo veilig! Bovendien kan het kledingstuk goed dienst doen als jas, bijvoorbeeld in het voor- of najaar. De warme en zachte stof (100% polyester) zorgt voor een comfortabel gevoel. Door bovenstaande kenmerken is het perfect geschikt als bedrijfskleding en werkkleding.

Extra opvallen en uniformiteit uitstralen? Kies dan voor bedrukte fleece vesten. Dankzij onze in-house drukkerij kunnen we uw fleece vest goedkoop bedrukken. Hierbij vormen uw wensen het uitgangspunt!

Ruime keuze in fleece vesten en -truien

Als u op zoek bent naar een fleecevest, dan vindt u bij Hurricane altijd een model dat bij u en uw personeel past. Wij hebben verschillende fleece vesten voor dames en heren, waarbij u de keuze heeft uit tientallen merken en kleuren. Zo is er altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen. Onze vesten hebben bovendien een perfecte pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maatrange van S tot en met (bij sommige producten) 5XL. Door te klikken op het specifieke product waar u interesse in heeft, komt u meer te weten over de beschikbare maten en andere belangrijke specificaties.

Of kies voor een fijne fleecetrui of een van onze sweaters, truien of reguliere vesten. We hebben een groot assortiment vesten en truien van topmerken als Printer Active Wear, Santino en Clique.

Direct een offerte of advies

Uw outfit verrijken met onze fleece vesten? Vraag direct een geheel vrijblijvende online offerte aan! Toch liever eerst advies inwinnen? We helpen u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze showroom in Harmelen. fleece vesten bedrukken

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact