Jassen >
Softshell Jas
Bedrijfskleding

Softshell Jas

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele softshell jas die u kunt personaliseren? Bij Hurricane vindt u een uitgebreid assortiment van softshell jassen die ideaal zijn voor zowel dagelijks gebruik als professionele doeleinden. Of u nu een softshell jas bedrukken wilt met uw bedrijfslogo of op zoek bent naar een praktische toevoeging aan uw bedrijfskleding, onze jassen bieden uitstekende bescherming tegen de elementen terwijl ze een professionele uitstraling behouden.

Lees verder

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Elke softshell jas in ons assortiment is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook comfort en bewegingsvrijheid bieden. Deze jassen zijn ideaal voor mensen die actief zijn in de buitenlucht of in een dynamische werkomgeving. Dankzij de winddichte en waterafstotende eigenschappen van onze softshell jassen, blijft u warm en droog onder verschillende weersomstandigheden.

Softshell jas bedrukken of borduren bij Hurricane

Een softshell jas bedrukken bij Hurricane betekent kiezen voor kwaliteit. U kunt uw logo, bedrijfsnaam of elk ander ontwerp laten aanbrengen via hoogwaardige druktechnieken die een duurzame en duidelijke afbeelding garanderen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw softshell jas te borduren voor een nog meer verfijnde afwerking. Een softshell werkjas voorzien van uw bedrijfslogo helpt niet alleen bij het versterken van uw merkidentiteit, maar zorgt ook voor een uniforme uitstraling van uw personeel.

Keuze uit diverse modellen en kleuren

Ons assortiment softshell jassen is beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Van subtiele kleuren tot opvallende kleuren die passen bij uw bedrijfskleuren; bij Hurricane vindt u de perfecte jas om aan uw specifieke wensen te voldoen. Wij bieden jassen aan voor zowel mannen als vrouwen, met functies zoals verstelbare manchetten, fleecevoering, capuchon en meerdere zakken die zowel functionaliteit als stijl bieden.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Het aanvragen van een offerte voor het borduren of bedrukken van een softshell jas is bij Hurricane heel eenvoudig:

  • Stap 1: Selecteer de softshell jas die aan uw eisen voldoet en kies de gewenste kleur en maat.
  • Stap 2: Geef ons de details van uw gewenste bedrukking of borduring.
  • Stap 3: Vul het offerteformulier in met uw specifieke details en verstuur uw aanvraag.
  • Stap 4: Wij zorgen vervolgens voor een snelle en gedetailleerde offerte, zodat u snel en zonder moeite uw bestelling kunt plaatsen.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om een softshell jas te laten bedrukken of borduren bij Hurricane en hoe wij uw professionaliteit naar een hoger niveau kunnen tillen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over het aanbod van softshell jassen of het bedrukken daarvan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren teamleden staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste keuzes voor uw behoeften. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. Of het nu gaat om advies over het beste model voor uw situatie, of over de technieken van softshell bedrukken, bij Hurricane helpen we u graag verder.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact