Reflecterende Werkbroek
Bedrijfskleding

Reflecterende Werkbroek

Een reflecterende werkbroek is onmisbaar als uw medewerkers werken in de openbare ruimte. Met ‘high visibility’ kleding garandeert u dat uw medewerkers goed zichtbaar en dus veilig aan het werk kunnen. Onze reflectiekleding kenmerkt zich door het gebruik van felle, opvallende kleuren en heeft reflecterende striping die uw medewerkers nóg meer laten opvallen. Optimale zichtbaarheid voor een veilige werksituatie! Bij Hurricane kunt u bovendien uw reflectiekleding voordelig laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Lees verder

Wettelijke richtlijnen reflectiekleding

Zoals in vele beroepsgroepen, bestaan er ook voor mensen die langs de weg werken wettelijke normen en richtlijnen voor werkkleding. De Nederlandse en Europese wetgeving stelt scherpe eisen aan de zichtbaarheid van uw medewerkers. In Nederland hebben we daarom rekening te houden met de eisen die Rijkswaterstaat (RWS) aan reflecterende werkkleding stelt.Daarnaast geldt in heel Europa de EN-471 norm, die de vereiste hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in elk stuk veiligheidskleding vastlegt. Bij Hurricane kunt u er vanuit gaan dat al onze reflectiekleding voldoet aan EN-normen en aan Europese wetgeving!

Reflectiekleding voordelig laten bedrukken

Naast een groot assortiment reflecterende veiligheidskleding, bieden we bij Hurricane ook de mogelijkheid om uw reflectiekleding voordelig te laten bedrukken of borduren. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen wij u adviseren welke techniek het beste op uw kleding werkt. Wilt u meer weten over onze reflectiekleding, of het bedrukken ervan? Neem gerust contact op met onze medewerkers; zij vertellen u graag alles over ons assortiment reflectiekleding, en hoe u het kunt laten personaliseren.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact