Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Logistiek Kleding
Logistiek Kleding
Bedrijfskleding

Logistiek Kleding

In deze categorie vindt u professionele werkkleding voor de logistieke sector. Bovendien is het mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken of borduren.

Lees verder

Werkkleding Transport en Logistiek

Hurricane is dé specialist op het gebied van werkkleding voor bedrijven in de logistieke sector. Zodoende hebben wij een ruim assortiment kleding voor al uw medewerkers. Met de keuze uit meer dan 250 producten is ons aanbod net zo veelzijdig als de logistieke sector zelf. Tevens vindt u bij ons alle benodigde Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) en werkschoenen. Werkkleding voor bedrijven in de transport en logistieke sector moet aan meerdere eisen voldoen. De specifieke werkzaamheden zijn namelijk enorm gevarieerd. Veiligheid, maar ook comfort, functionaliteit en de juiste bescherming zijn essentieel. Bovendien is het belangrijk dat de werkkleding altijd van slijtvaste kwaliteit is. Merken zoals Jobman en Tricorp voldoen perfect aan deze behoeften. De werkkleding op deze pagina is onder andere geschikt voor de volgende functies: vrachtwagenchauffeur, verhuizer, logistiek medewerker, heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, orderpicker en (post)koerier.

Kies voor professionaliteit en herkenbaarheid

Bedrijfskleding voor personeel in de transportsector moet niet alleen veilig en functioneel zijn, maar ook representatief voor uw bedrijf. Zeker als uw medewerkers regelmatig bij de klant komen. Veel bedrijven binnen de sector kiezen er daarom voor om hun bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren. Met bedrukte bedrijfskleding straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit richting uw klanten. Dankzij onze ruime ervaring en de aanwezigheid van een in-house drukkerij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste drukkwaliteit.

Offerte aanvragen of advies nodig?

Voor een vrijblijvende offerteaanvraag doorloopt u snel en eenvoudig drie simpele stappen en voor u het weet heeft u een offerte op maat. Kunt u iets niet vinden of geen zin om te zoeken? Verstuur een snelofferte (slechts 30 seconden werk) en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u een bepaald kledingstuk voelen en passen? Een groot deel van ons assortiment werkkleding kunt u vinden in onze showroom in Harmelen. U bent van harte welkom.

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact