Bedrijfskleding

Handdoek

Op zoek naar premium kwaliteit handdoeken die u kunt personaliseren met uw eigen ontwerp of logo? Of u nu handdoeken nodig heeft voor uw bedrijf, als relatiegeschenk of gewoon voor thuis, bij Hurricane vindt u het allemaal.

Lees verder

Duurzame materialen

Onze handdoeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal absorptievermogen en langdurige kwaliteit. Bij Hurricane bieden we u een uitgebreide selectie van handdoeken die niet alleen comfortabel en duurzaam zijn, maar ook perfect geschikt voor borduren. Deze handdoeken zijn ontworpen om hun zachtheid en kleur te behouden, zelfs na herhaaldelijk wassen. Ontdek de mogelijkheden om duurzaamheid uit te dragen met onze op maat gemaakte, geborduurde handdoeken.

Handdoek borduren bij Hurricane

Bij Hurricane kunt u uw handdoek borduren met elke gewenste tekst, logo of afbeelding. Zo creëert u een professionele en gepersonaliseerde uitstraling. Een handdoek borduren is een uitstekende manier om uw merk te promoten of als uniek cadeau. U heeft de keuze uit verschillende opties en technieken die zorgen dat de afwerking van hoge kwaliteit is. Wij gebruiken geavanceerde machines die elk detail nauwkeurig overbrengen op uw handdoek.

Ruime keuze in maten en kleuren

Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Zo vindt u altijd een handdoek die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar handdoeken voor kinderen of volwassenen, in onze collectie vindt u maten van klein tot extra groot. Daarnaast bieden we een breed scala aan kleuren, van neutraal wit en grijs tot meer uitgesproken kleuren zoals blauw en rood. Alle handdoeken zijn ontworpen om zacht te blijven, ook na meerdere wasbeurten.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Het aanvragen van een offerte voor het borduren van handdoeken bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. U kunt direct via onze website uw voorkeuren aangeven, waarna wij u snel een passend voorstel zullen sturen. Volg deze eenvoudige stappen om uw handdoeken met borduurwerk te bestellen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste handdoek uit onze collectie en bepaal de gewenste kleur en maat.
  • Stap 2: Geef ons de details van het ontwerp dat u geborduurd wilt hebben.
  • Stap 3: Dien uw offerteaanvraag in; u ontvangt binnen korte tijd een gedetailleerde offerte.
  • Stap 4: Na uw akkoord gaan wij direct aan de slag om uw handdoeken te borduren en klaar te maken voor verzending.

Met deze stappen bent u verzekerd van handdoeken die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook perfect passen bij uw wensen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen over onze handdoeken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een handdoek borduren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag verder en kijken uit naar uw aanvraag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact