Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Brandweer Kleding
Brandweer Kleding
Bedrijfskleding

Brandweer Kleding

Bij Hurricane begrijpen we hoe cruciaal het is voor brandweerlieden om goed beschermd en herkenbaar te zijn tijdens hun levensreddende werk. Ons assortiment brandweer kleding biedt de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en professionaliteit. Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector, bieden we hoogwaardige kleding van merken die speciaal ontworpen zijn voor de veeleisende omstandigheden waarin brandweerlieden werken. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar de kwaliteit en service van Hurricane.

Lees verder

Waarom kiezen voor brandweer kleding van Hurricane?

Onze brandweer kleding is ontworpen om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen en biedt tegelijkertijd het comfort dat nodig is tijdens langdurige operaties. Het merk Best Seller is voorzien van het officiële brandweer logo en kan desgewenst gepersonaliseerd worden met de naam van het korps. Kummel biedt eveneens uitstekende brandweer kleding, denk bijvoorbeeld aan simpele blouses. Bij Hurricane vindt u altijd de perfecte kledingstukken voor uw brandweerkorps.

Laat uw brandweer kleding personaliseren

Bent u benieuwd naar de verschillende personalisatie mogelijkheden die wij bieden? Ontdek hoe u uw brandweer kleding laat personaliseren met bedrukking of borduring om de uniformiteit en professionaliteit van uw team te verhogen.

Onze brandweer kleding biedt namelijk duurzame kwaliteit bedrukkingen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Door onze borduur- en druktechnieken blijven de personalisaties scherp en duidelijk zitten, zelfs na vele wasbeurten. Dit zorgt ervoor dat uw brandweerkorps er altijd professioneel uitziet en goed herkenbaar is tijdens operaties.

Ontdek ons ruime assortiment aan brandweer kleding

De brandweer kleding in ons assortiment is beschikbaar in mannen, vrouwen en uniseks modellen. Op deze manier hebben we voor iedereen een juiste pasvorm. De meeste producten zijn verkrijgbaar in maten van S tot 5XL. Voor specifieke maten is het mogelijk om de specifieke producten te raadplegen. Daarnaast is onze brandweer kleding verkrijgbaar in diverse modellen, zodat u altijd iets vindt dat perfect past bij de stijl en eisen van uw korps. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Mutsen en caps
 • Overhemden en blouses
 • Poloshirts
 • Shawls en handschoenen
 • Sweaters, vesten en truien
 • T-shirts
 • Snel en eenvoudig een offerte aanvragen

  Het aanvragen van een offerte voor brandweer kleding bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. Ontdek ons assortiment op onze website en volg daarna deze simpele stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste kledingstukken en eventuele personalisatie.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

  Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen en zit u nergens aan vast. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige gepersonaliseerde brandweer kleding bij Hurricane!

  Vragen? Neem contact met ons op

  Heeft u specifieke vragen over onze brandweer kleding of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw brandweerkleding.

  Wilt u ons assortiment brandweer kleding persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier ziet u de verschillende modellen (elk in één maat) en materialen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact