Bedrijfskleding

Schorten

Het bedrukken van een schort is een uitstekende manier om uw horecabedrijf een professionele en herkenbare uitstraling te geven. Bij Hurricane, met meer dan 35 jaar ervaring in de sector, bieden we een breed assortiment aan schorten die perfect geschikt zijn voor bedrukking. Of u nu een klassiek horeca schort of een modern model zoekt, wij hebben de juiste oplossing. Dankzij onze snelle offertes, in-huis bewerking en snelle levering binnen Nederland en België laat u eenvoudig uw schort bedrukken en neemt u deze snel in gebruik.

Lees verder

De voordelen van een schort van Hurricane

Een goed schort is onmisbaar in de horeca. Bij Hurricane begrijpen we dat een schort niet alleen functioneel moet zijn, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Onze schorten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ook nog eens comfortabel zijn. Of u nu kiest voor een schort met logo of een eenvoudig model, bij Hurricane vindt u altijd de perfecte horeca schort die aan uw eisen voldoet.

Laat uw schort bedrukken

Bij Hurricane heeft u de mogelijkheid om uw schort eenvoudig te personaliseren met geborduurde of bedrukte details. Een schort met logo zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling van uw team. Dit bevordert niet alleen de herkenbaarheid, maar ook de teamgeest binnen uw bedrijf. Of u nu kiest voor een subtiele borduring of een opvallende print, wij bieden diverse mogelijkheden om uw schort te laten bedrukken.

Door onze hoogwaardige borduur- en druktechnieken zijn onze bedrukte schorten van duurzame kwaliteit. We zorgen er namelijk voor dat uw personalisaties lang meegaan, zelfs na vele wasbeurten. Kies voor een schort dat perfect bij uw stijl en behoeften past.

Onze uitgebreide collectie schorten

Bij Hurricane hebben we een uitgebreid assortiment schorten in verschillende stijlen, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een klassiek zwart horeca schort, een moderne gekleurde variant of een schort met unieke details, wij hebben het allemaal. Onze schorten zijn gemaakt van materialen die lang meegaan en comfortabel zitten. Met onze ruime keuze aan modellen vindt u altijd de perfecte schorten die passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte voor een schort bedrukken bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. Ontdek ons assortiment op onze website en volg daarna deze simpele stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste schort en eventuele personalisatie.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen en zit u nergens aan vast. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige gepersonaliseerde schorten bij Hurricane!

Neem contact met ons op voor vragen

Heeft u specifieke vragen over onze schorten of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over onze horeca schorten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw schort.

Wilt u ons assortiment schorten persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier ziet u de verschillende modellen en materialen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact