Bedrijfskleding

Jassen

Als uw medewerkers veel buiten werken, kan een bedrukte jas of bedrukte bodywarmer een uitkomst bieden. Zo is uw personeel herkenbaar voor uw klanten, maar blijven ze toch lekker warm tijdens hun werk. Met onze druk- en borduurtechnieken maken wij voor u de mooiste jassen en bodywarmers, die er ook nog eens representatief uit zien. Ook voor het borduren van mutsen, shawls en handschoenen bent u bij ons aan het goede adres. Alles om buiten aan de slag te kunnen!

Lees verder

Een jas of bodywarmer als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Laat eens een mooie jas of bodywarmer bedrukken met uw logo of met een persoonlijke boodschap, en verras uw relatie met een geschenk waar ze daadwerkelijk iets aan hebben. Hurricane kan naast jassen ook balpennen, radio’s of bureauklokken bewerken met uw huisstijl. Genoeg ideeën om uw zakenrelaties een relatiegeschenk te bieden dat ze niet snel zullen vergeten!

Jassen en bodywarmers bedrukken of borduren

Meer weten over onze jassen en bodywarmers?

Wilt u meer weten over het bedrukken van een jas of bodywarmer voor uw bedrijf? De specialisten van Hurricane hebben gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring in de in- en verkoop van bedrijfskleding en het bedrukken ervan. Ze kunnen u uitstekend adviseren over welke jas of bodywarmer het beste bij uw bedrijf past. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, of vraag geheel vrijblijvend een snelofferte aan!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact