Bedrijfskleding

Koksmuts

De traditionele koksmuts heeft door de jaren heen veel veranderingen ondergaan. Waar een koksmuts vroeger per definitie een baret was met een poffende rand, zijn er tegenwoordig veel meer modellen beschikbaar. Bij Hurricane bieden we een breed assortiment aan koksmutsen die zorgen voor een professionele uitstraling en hygiëne in de keuken. Dankzij onze snelle offertes, in-huis bewerking en snelle levering binnen Nederland en België, personaliseert u eenvoudig uw koksmuts en neemt u ze snel in gebruik. Bekijk nu het complete aanbod op deze pagina!

Lees verder

Waarom een koksmuts kiezen van Hurricane?

De juiste koksmuts is essentieel voor de hygiëne en professionaliteit van uw keukenpersoneel. Bij Hurricane bieden we een uitgebreid assortiment koksmutsen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook stijlvol en representatief. Onze koksmutsen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de horeca, zodat uw personeel er altijd verzorgd en professioneel uitziet. Of u nu kiest voor een klassieke baret, een moderne bandana of een functionele cap, bij Hurricane vindt u altijd de juiste kokskleding voor uw keukenpersoneel.

Personaliseer uw koksmuts

Bij Hurricane heeft u de mogelijkheid uw koksmuts eenvoudig te personaliseren met geborduurde of bedrukte details. Laat bijvoorbeeld de naam van de kok of het logo van uw restaurant op de koksmuts aanbrengen voor een unieke en professionele uitstraling. Dit bevordert niet alleen de teamgeest, maar zorgt ook voor herkenbaarheid en eenheid binnen uw keuken. Of u nu kiest voor een subtiele borduring of juist een opvallende print, bij Hurricane vindt u altijd de juiste personalisatieopties voor uw kokskleding.

Opties voor een gepersonaliseerde koksmuts

Wanneer u ervoor kiest uw koksmutsen te bedrukken of borduren bij ons, dan zijn er verschillende mogelijkheden voor uw personalisatie:

 • Naam of logo borduren of bedrukken op de voorkant
 • Naam of logo borduren of bedrukken op de achterkant
 • Onze hoogwaardige borduur- en druktechnieken zorgen ervoor dat uw personalisaties lang meegaan, zelfs na vele wasbeurten. Kies nu voor een koksmuts die perfect bij uw stijl en behoeften past.

  Ons assortiment koksmutsen

  Bij Hurricane bieden we een uitgebreid assortiment koksmutsen van de merken Chaud Devant en Nilton. Onze koksmutsen zijn momenteel verkrijgbaar in wit, zwart en groen. Kleuren die neutraal zijn en altijd goed passen bij de huisstijl van uw eetgelegenheid. Gemaakt van comfortabele materialen die lang meegaan, vindt u bij ons altijd de perfecte koksmuts die aansluit bij de uitstraling van uw restaurant.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw koksmuts

  Het aanvragen van een offerte voor koksmutsen bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. Ontdek ons assortiment op onze website en volg daarna deze simpele stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste koksmuts en beslis of u eventuele personalisatie hierbij wilt toepassen.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

  Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen. Dat betekent dat u nergens aan vast zit! Vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige gepersonaliseerde koksmutsen bij Hurricane!

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u specifieke vragen over onze koksmutsen of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over onze kokskleding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw koksmuts.

  Wilt u ons assortiment kokskleding persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier ziet u de verschillende modellen en materialen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact