Bedrijfskleding

Koksbroek

Een goede koksbroek is een onmisbaar onderdeel van het uniform van elke professionele kok. Bij Hurricane bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige koksbroeken die zorgen voor comfort, bescherming en een professionele uitstraling in de keuken. Onze koksbroeken zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de horeca, zodat uw keukenpersoneel optimaal kan presteren. Dankzij onze snelle offertes, in-huis bewerking en snelle levering binnen Nederland en België kunt u eenvoudig de perfecte koksbroek vinden en snel in gebruik nemen. Bekijk snel ons complete assortiment!

Lees verder

Waarom een koksbroek kiezen van Hurricane?

Bij Hurricane begrijpen we dat de juiste koksbroek essentieel is voor het comfort en de veiligheid van uw keukenpersoneel. Onze koksbroeken zijn gemaakt van materialen die uw kok beschermen tegen de hitte en spatten in de keuken. Of u nu kiest voor een koksbroek van Chaud Devant of BP, u bent verzekerd van topkwaliteit. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de voordelen van professionele koks kleding van Hurricane.

Personaliseer uw koksbroek

Bij Hurricane heeft u de mogelijkheid uw koksbroek eenvoudig te personaliseren met geborduurde of bedrukte details. Laat bijvoorbeeld de naam van de kok of het logo van uw restaurant op de koksbroek aanbrengen voor een unieke en professionele uitstraling. Dit bevordert niet alleen de teamgeest, maar zorgt ook voor herkenbaarheid en eenheid binnen uw keuken. Of u nu kiest voor een subtiele borduring of een opvallende print, bij Hurricane vindt u altijd de juiste personalisatieopties voor uw kokskleding.

Opties voor personalisatie

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw koksbroek te personaliseren:

 • Naam of logo plaatsen op de broek linksvoor
 • Naam of logo plaatsen op de broek linksachter
 • Naam of logo plaatsen op de broek rechtsvoor
 • Naam of logo plaatsen op de broek rechtsachter
 • Onze hoogwaardige borduur- en druktechnieken zorgen ervoor dat uw personalisaties lang meegaan, zelfs na vele wasbeurten. Kies voor een koksbroek die perfect bij uw stijl en behoeften past.

  Ons assortiment koksbroeken

  Bij Hurricane hebben we een uitgebreid assortiment koksbroeken in verschillende stijlen, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een traditionele zwarte koksbroek, een moderne witte koksbroek of een gekleurde variant, wij hebben het allemaal. Onze koksbroeken zijn gemaakt van materialen die comfortabel zitten en lang meegaan.

  We hebben koksbroeken voor heren, dames en uniseks modellen. De maten lopen van XS tot 4XL zodat elke kok de perfecte pasvorm vindt. Bekijk het specifieke product voor meer informatie omtrent beschikbare maten en andere belangrijke specificaties.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw koksbroek

  Het aanvragen van een offerte voor koksbroeken bij Hurricane is eenvoudig en vrijblijvend. Ontdek het assortiment op onze website en volg daarna deze simpele stappen:

  • Stap 1: Kies uw gewenste koksbroek en eventuele personalisatie.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan. Binnen korte tijd ontvangt u deze in uw mailbox.
  • Stap 3: Accepteer uw offerte om deze om te zetten naar een bestelling.

  Met een offerteaanvraag bij Hurricane heeft u de vrijheid om rustig te beslissen en zit u nergens aan vast. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor hoogwaardige gepersonaliseerde koksbroeken bij Hurricane!

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u specifieke vragen over onze koksbroeken of de mogelijkheden voor personalisatie? Of wilt u meer weten over onze kokskleding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw koksbroek.

  Wilt u ons assortiment kokskleding persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om onze showroom in Harmelen te bezoeken. Hier ziet u de verschillende modellen en materialen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren!

   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
  Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
  Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact