Hurricane.nl > Bedrijfskleding > Bouw Werkleding
Bouw Werkleding
Bedrijfskleding

Bouw Werkleding

Werkkleding in de bouw is belangrijk voor zowel de veiligheid als de professionele uitstraling van uw team. Bij Hurricane hebben we hoogwaardige werkkleding voor de bouw voor verschillende sectoren. Of u nu een bouwvakker, elektricien of schilder bent, in ons assortiment vindt u voor alle sectoren de juiste werkkleding. Van werkbroeken tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij Hurricane hechten we waarde aan comfort en hoogwaardige kwaliteit. Ontdek hieronder hoe u met gepersonaliseerde werkkleding voor in de bouw een professionele uitstraling krijgt.

Lees verder

Professionele en comfortabele werkkleding voor de bouw

In ons assortiment vindt u werkkleding voor de bouw voor onder meer bouwvakkers, elektriciens, schilders, en nog meer beroepen in de bouwsector. Onze collectie bouwkleding bestaat uit werkbroeken, overalls, werkschoenen, werkjassen en meer. Aansluitend vindt u bij ons alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan hoofdbescherming, werkhandschoenen en gehoorbescherming.

Hoge kwaliteit werkkleding voor de bouw

Onze professionals selecteren al onze producten zorgvuldig, met een focus op comfort, duurzaamheid, en naleving van normen en voorschriften. We leggen vooral de nadruk op uitstekende functionaliteit en slijtvaste kwaliteit. Daarom vindt u in ons assortiment geweldige merken zoals Jobman, Tricorp Workwear, Macseis en Workman.

Als u op zoek bent naar werkkleding voor de bouw met specifieke eigenschappen, verken dan onze collecties regenkleding, reflectiekleding, thermokleding of brandvertragende kleding. Ook hebben we werkkleding voor heren en dames in de bouw. Bij Hurricane hechten we niet alleen waarde aan kwaliteit, maar ook aan duurzaamheid, wat ervoor zorgt dat onze producten lang meegaan.

Personaliseer werkkleding voor de bouw

Wilt u uw werkkleding voor de bouw bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo? Dat is mogelijk! Met bedrukte werkkleding straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit. Dankzij onze ruime ervaring en de aanwezigheid van een in-house drukkerij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste drukkwaliteit.

Werkkleding voor de bouw kopen

Wilt u graag werkkleding voor de bouw kopen? Of wilt u graag eerst de prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Doorloop snel en eenvoudig drie simpele stappen en voor u het weet heeft u een offerte op maat. Kunt u iets niet vinden of geen zin om te zoeken? Verstuur een snelofferte (slechts 30 seconden werk) en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag.

Wilt u meer weten over onze werkkleding voor de bouw?

Als u meer informatie wilt over onze werkkleding voor de bouw sector, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Harmelen. In onze showroom ervaart u onze werkkleding voor de bouw zelf. Hier ziet u van ieder model één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte werkkleding voor uw specifieke behoeften in de bouwsector.

Bij Hurricane investeert u niet alleen in hoogwaardige werkkleding voor de bouw, maar ook in duurzame bedrukkingen die bestand zijn tegen slijtage en lang meegaan. Heeft u nog vragen of twijfels, of heeft u behoefte aan advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of telefonisch via 0348-444 440. Wij helpen u graag verder!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact