Merken >
Dunderdon

Dunderdon

DUNDERDON kleding


Zoekt u kwalitatieve bedrijfskleding die wel tegen een stootje kan? Dan is Dunderdon uw merk. Dunderdon onderscheidt zich in de markt met goed doordachte artikelen, zoals werkbroeken, bodybroeken en overalls, uitgevoerd in robuuste materialen. Met of zonder kniestukken, extra lange pijpen of andere details die dit merk bijzonder maken. Kleine details die juist in de praktijk van groot belang zijn. Dunderdon weet welke kwaliteiten functionele werkkleding moet bezitten. Bekijk de volledige collectie workwear van Dunderdon nu online in de webshop van Hurricane!

Professioneel advies van onze experts


Met een enorm assortiment werkkleding als dat van Dunderdon is het moeilijk om de juiste kleding te selecteren voor uw tak van sport. Welke kwaliteiten moet de ideale werkkleding volgens u bezitten? Uiteraard kunnen wij u adviseren welke artikelen het beste voor uw beroep geschikt zijn. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatieve werkkleding weten onze experts vaak uitstekend wat van belang is voor welke beroepsgroep.

Laat uw Dunderdon workwear voordelig bedrukken


Wilt u een eigen look creëren voor uw werkkleding? Bij Hurricane is het ook mogelijk om uw workwear te laten bedrukken of borduren. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, of met een pakkende tekst. In een vrijblijvend gesprek laten we u graag kennismaken met de Dunderdon producten die verkrijgbaar zijn bij Hurricane. Ontdek hoe we door middel van een bedrukking of borduring zorgen voor een uniek, eigen product voor uw bedrijf! Voor meer informatie kunt u gelijk een offerte of contact opnemen met één van onze medewerkers.
Persoonlijk advies nodig?
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2021 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact