Navigatie
offerte
Inloggen
Filters toepassen
Kleur

Overzicht van producten van fabrikant Toe Guard

Toe Guard Veiligheid schoenen
Toon meer

Solid Gear veiligheidsschoenen


De beroemde Solid Gear werkschoenen zijn al jaren een begrip in de bouw en in andere beroepsgroepen waar veiligheid een belangrijk thema is. Solid Gear schoenen wilt u eigenlijk nooit meer uittrekken, omdat ze zo ontzettend lekker zitten. Eén brok comfort waar u zeker in uw dagelijkse werk heel veel plezier aan zult beleven! Hurricane biedt u een zeer compleet assortiment Solid Gear schoenen. Bekijk de collectie nu online!

Conform moderne veiligheidseisen


Deze veiligheidsschoenen van Solid Gear voldoen aan de hoge eisen die de EU stelt aan de moderne veiligheidsschoen. Elke schoen is getest door een erkend testinstituut en voldoet aan de EN 20345 normering. Grisport heeft modellen met stalen neus of met kruipneus, in klassen van S1 tot S5, die de mate van bescherming aanduiden.

Wilt u advies over de keuze van het juiste Solid Gear model voor uw werkzaamheden? De medewerkers van Hurricane vertellen u graag meer over de verschillende beschermingsklassen van Solid Gear en helpen u de juiste schoen te kiezen voor uw gebruik. Neem gerust contact met ons op!
Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: