Navigatie
offerte
Inloggen

Snickers Kniebeschermers - SNI9110

Artikelcode:
SNI9110

Beschikbare maatrange:
One Size

Prijzen

Hieronder ziet u een tabel met de prijsstaffels. De prijzen dienen ter indicatie. Vraag een offerte aan voor een aanbod op maat.

Artikelprijzen op aanvraag.

Prijzen zijn excl. BTW

Extra informatie

Red uw knieën met de nieuwste EN 14404 gecertificeerde kniebescherming (Level 1 Type 2). Extreem efficiënte en comfortabele kniebeschermers klaar voor het gepatenteerde Snickers Workwear KneeGuard? positioneringssysteem. Slijtvaste duurzame buitenzijde en zachter binnenzijde voor maximaal comfort, gewichtsverdeling en bescherming tegen scherpe voorwerpen. Geavanceerd design maakt het extreem flexibel tijdens het lopen, maar buigt om de knie met het bukken. Kan op verschillende hoogten in de broek worden geplaatst om zo de juiste positie te verzekeren, voor maximale bescherming. Altijd op zijn plek ? hoge zijden voorkomen dat de kniebeschermer wegglijd. Past in kniezakken van alle Snicker Workwear broeken. Materiaal: 100% Polyethyleen. (SNI9110) - Snickers - Riemen, Kniebeschermers, Toolbelts

Snel een offerte in uw mailbox

1. Kies uw kleur

Succesvol toegevoegd aan uw offerte

2. Kies een aantal per maat Kies aantal (en maat) U kunt de maten later ook nog aan ons doorgeven. Dit heeft namelijk geen invloed op de prijs.

3. Kies bewerking(en) Kies uw bewerking. Klik hier voor onze druk- en borduurprijzen.

Maak een keuze
Methode:

Upload een logo of kies een tekst U kunt uw logo of afbeelding ook later aan ons sturen.

- of -

34. Voeg product toe aan vrijblijvende offerte Mocht u beslissen om uw vrijblijvende offerte om te zetten naar een bestelling. Dan nemen wij nog contact met u op over de gewenste kleuren en lettertype(en). Zo weten we zeker dat u altijd tevreden bent met uw eventuele bestelling.

Let op: Minimale totale offerte aantal is 6 stuks. Dit mogen verschillende artikelen zijn.
Kies bij stap 3 een bewerking.

Geheel vrijblijvend

Laden...

Hurricane Bedrijfskleding
Handelsweg 1 3481 MJ Harmelen, Netherlands
+31 (0)348-444 44 0 Openingstijden: