Zorgkleding
Bedrijfskleding

Zorgkleding

Bent u op zoek naar professionele en comfortabele zorgkleding? Bij Hurricane hebben we precies wat u nodig heeft! Onze zorgkleding is ontworpen om aan de hoogste normen van de gezondheidszorg te voldoen en biedt geweldige duurzame kwaliteit, comfort en bescherming. Of u nu een arts, verpleegkundige of andere zorgverlener bent, onze zorgkleding helpt u om uw werk veilig en met vertrouwen uit te voeren.

Lees verder

Professionele en comfortabele zorgkleding

Geen ziekenhuis, kliniek, tandartsenpraktijk of andere zorginstelling kan haar werkzaamheden veilig en comfortabel uitvoeren zonder de juiste werkkleding. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod medische bedrijfskleding van gerenommeerde merken als BP. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doktersjassen, zorgbroeken, verpleegjassen en tunieken, overgooiers, medische klompen en meer.

Kleding voor in de zorg moet praktisch zijn. Bovendien moet zorg werkkleding artsen en verplegers beschermen tegen ziekteverwekkende micro-organismen. Tegelijkertijd moet het de verspreiding hiervan voorkomen. Ook is het belangrijk dat de kleding geschikt is voor (industriële) reiniging. De medische kleding van Hurricane voldoet aan deze eisen. Klik op een product naar keuze om meer te weten te komen over de exacte productspecificaties van een product.

Zorgkleding voor dames en heren

In de gezondheidszorg zijn zowel veel dames als heren werkzaam. Vandaar dat we in ons assortiment beschikken over een groot aantal keuzemogelijkheden uniformen voor in de zorg voor zowel dames als heren. Bent u specifiek op zoek naar grote maten zorgkleding? Veel van onze kleding is beschikbaar in de maten XS tot 3XL of 44N t/m 56L.

Personaliseer kleding voor in de zorg

Wilt u uw zorgkleding bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo? Dat is mogelijk! Met bedrukte werkkleding straalt u professionaliteit en herkenbaarheid voor uw patiënten uit. Dankzij onze ruime ervaring en de aanwezigheid van een in-house drukkerij bent u altijd verzekerd van een slijtvaste en duurzame drukkwaliteit.

Eenvoudig zorgkleding bestellen bij Hurricane

Bestel uw zorgkleding moeiteloos en efficiënt bij Hurricane, waar we met meer dan 35 jaar ervaring in de branche kwaliteit en service bieden. Zodra u de perfecte werkkleding voor in de zorg heeft gevonden, vraagt u snel een offerte aan. Bovendien komen grotere bestellingen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen.

Het aanvragen van een offerte voor uw zorgkleding is bij ons eenvoudig en geheel vrijblijvend. U hoeft nog niet meteen kleuren en maten door te geven, aangezien dit geen invloed heeft op de prijs. Deze details mag u later doorgeven. Volg de drie eenvoudige stappen hieronder:

  • Stap 1: Kies uw gewenste zorgkleding en de gewenste bewerking.
  • Stap 2: Vraag een offerte aan, die u tijdens openingstijden binnen één uur ontvangt.
  • Stap 3: Accepteer de offerte om uw bestelling te bevestigen.

Vragen of meer informatie nodig?

Heeft u specifieke vragen over onze zorgkleding, personalisatiemogelijkheden of wilt u gewoon meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij willen graag dat u de perfecte zorgkleding vindt. Wij zijn te bereiken via [email protected] of telefonisch op 0348-444 440. We staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen over uw zorgkleding.

Mocht u graag een beter beeld willen krijgen over de kleding in ons assortiment, overweeg dan de kleding persoonlijk te bekijken in onze showroom in Harmelen. In onze showroom ziet u van de meeste modellen één maat, zodat u snel de artikelen vindt die aan al uw wensen voldoen. Onze collega’s helpen u graag!

 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Contact
  • Openingstijden
  • Maandag t/m donderdag
  • 08:30 - 17.30 uur
  • Vrijdag
  • 08:30 - 16.00 uur
Hurricane Bedrijfskleding © 2013 - 2024 Privacy Policy Leveringsvoorwaarden Contact